Technopat QP Nova Sistem Toplama

RX 580 çok daha iyi bir seçenek olur sizin için. 1050Ti ile arasında çok fark var, uzun ömürlü olur. Hangi siteden alacaksınız? Şu model dersek sizin oralarda pahalı olabilir, ona göre söyleyelim.

Anakarta o kadar para yatırmak yerine işlemcinizi, ekran kartınızı yükseltin. "GAMİNG" yazdığı için 100-200 ₺ daha pahalı ürün almak mantıklı değil. Hele ki işlemci bu kadar düşükken.
Diğer mesajları okumadığınız belli. Gaming anakart almıyor kendisi.

RX 580 çok daha iyi bir seçenek olur sizin için. 1050Ti ile arasında çok fark var, uzun ömürlü olur. Hangi siteden alacaksınız? Şu model dersek sizin oralarda pahalı olabilir, ona göre söyleyelim.

Diğer mesajları okumadığınız belli. Gaming anakart almıyor kendisi.
Hocam Asus rog Strix Rx570 var Bütün parçaları amazondan alacağım.

RX 580 alın siz. Gigabyte gayet kaliteli bir markadır.
Peki zaten Gtx 1050 ti dan daha ucuza buldum [emoji16] nası oluyorsa, yardımın için teşekkürler sistemin ssdsini 480gb yaptım son hali şöyle;
Amd Ryzen5 2600
Msi B450m-m2 microAtx
Gigabyte Rx 580
Toshiba Tr200 480gb
gerisi aynı belki kasayıda Thermaltake v200 yaparım :)

Şuraya son bir soru bırakayım sonra konuyu kapatalım samsun 860 qvo 1tbssd alıp hdd almasam çok fark olmuyor fiyatta okuma yazma hızı ayni evo ile zaten samsung tavsiyelerinize güveniyorum:)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı