Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu karar bizim açımızdan ağır olabilir fakat yönetim böyle bir karar almak zorunda kalmışsa bilin ki ortada ciddi bir mesele var. Bir insan elbette fikirlerini belirtmekte sonuna kadar özgür. Yalnız bu durum nefret söylemine dönüşürse o zaman haksız duruma düşersiniz. Hele ki böyle büyük bir kurumda çalışıyorsanız.

Her ne kadar davranışlarını, düşünce ve söylemlerini desteklemesem de yolu açık olsun diyorum. Sosyal'deki rehberlerinden, paylaştığı bilgilerden az faydalanmadık.

Teşekkürler.

Furkan bölük**** gibi pelikancılardan korkan TurkNet( şimdi de gamegaraja baskı yapıyorlar) Recep Baltaş hocamı yediler. Tek sıkıntı bunların temel amacı Filistinliler değil Müslüman olmayanları, Atatürkçüleri sindirip baskılayabilmek. Eğer amaçları Filistinliler olsaydı İsrail'le ticaret yapan Ampul partilileri de eleştirirlerdi. Yolunuz açık olsun @Recep Baltaş hocam.

Çoğu kişi savunmak için savunmasın bu durumu.

Şirketler sponsorluklarını son zamanlarda zaten askıya aldı. Bu durum da gayet yerinde ve mantıklı bir karar.

Technopat gibi bir şirkete çok büyük zarar verebilir bu durumlar. Kendileri zaten çok da büyük bir şirket değil. O yüzden şirketin kapanmasına kadar gider bu olay.

Son düzenleme:

Adamın bir tane yanlış söylemi yok gerçek dünyaya dönün xd.

Ben onu demiyorum. Bir tek inanmadığı için cehenneme gidip türlü türlü işkencelerden geçeceği, sonsuza kadar yanacağını söylüyorum. Buyrun; İslam'ın inanmayanlara hakaretlerinin listesi:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…