Ben de Technopat'ı tebrik ediyorum. Gayet mantıklı bir karar almışlar. Çok isteyenler kendisinin şahsi hesabındaki fikirlerini (!) takip ederek hasret giderebilir .
Bu karar bizim açımızdan ağır olabilir fakat yönetim böyle bir karar almak zorunda kalmışsa bilin ki ortada ciddi bir mesele var. Bir insan elbette fikirlerini belirtmekte sonuna kadar özgür. Yalnız bu durum nefret söylemine dönüşürse o zaman haksız duruma düşersiniz. Hele ki böyle büyük bir kurumda çalışıyorsanız.
Her ne kadar davranışlarını, düşünce ve söylemlerini desteklemesem de yolu açık olsun diyorum. Sosyal'deki rehberlerinden, paylaştığı bilgilerden az faydalanmadık.
Furkan bölük**** gibi pelikancılardan korkan TurkNet( şimdi de gamegaraja baskı yapıyorlar) Recep Baltaş hocamı yediler. Tek sıkıntı bunların temel amacı Filistinliler değil Müslüman olmayanları, Atatürkçüleri sindirip baskılayabilmek. Eğer amaçları Filistinliler olsaydı İsrail'le ticaret yapan Ampul partilileri de eleştirirlerdi. Yolunuz açık olsun @Recep Baltaş hocam.
Şirketler sponsorluklarını son zamanlarda zaten askıya aldı. Bu durum da gayet yerinde ve mantıklı bir karar.
Technopat gibi bir şirkete çok büyük zarar verebilir bu durumlar. Kendileri zaten çok da büyük bir şirket değil. O yüzden şirketin kapanmasına kadar gider bu olay.
Recep Baltaş'ın İslam'a karşı bir alerjisi olduğunu son zamanlarda biliyordum ama bu kadarını da beklemiyordum doğrusu. Twitter'da geçmişe doğru yazdıklarını süzdürdüm(resmini koydum) ve bu adam gerçekten takıntılı bir şekilde en az 6-7 aydır İslam'a saydırıyor. Bu tiplere Türkiye'de alışığız aslında ama Recep Baltaş gibi birisinden bu tip ergence davranışları beklemezdim. Sonuç olarak yazık olmuş ama yapacak bir şey yok, ben olsam ben de yolumu ayırırdım; adam resmen spastik seviyede İslam'a sarmış durumda.
Kuran ayetinde öyle bir şey yazmıyor. Size zarar verilmediği sürece kimseye zarar vermeyin tarzında bir sürü ayet var ama bir ayette öldürün yazıyor diye hemen yükleniyorsunuz.
Meşru müdafaa doğru bir şeydir.
Ben onu demiyorum. Bir tek inanmadığı için cehenneme gidip türlü türlü işkencelerden geçeceği, sonsuza kadar yanacağını söylüyorum. Buyrun; İslam'ın inanmayanlara hakaretlerinin listesi: