Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Firma doğru bir adım atmış. Recep Baltaş'ı işi konusunda takdir ederim lakin kişisel görüşleri, sosyal konular hakkındaki söylemleri çok abartılı ve alakasızdı. Bu internet ortamında, bu kadar geniş bir kitleye hizmet veriyorsan, 10 kere düşünüp 1 kere konuşmalı insan.

Ve bazı uç fikirdeki ergenler kabul etmesede, Türkiye müslüman köklü bir ülke. Ona göre davranıp, ona göre konuşmalısınız. Bu herkes için geçerli. Hayırlısı olsun.

Siyasal islamcılar aralarındaki en pis işlere bulaşan adamları bile savunurken sizin kaç yıllık Recep Abi'nize söylediğiniz laflara bak. Bu böyle olmayabilirdi. Recep Baltaş'ın özeleştiriden yoksun bir insan olduğunu düşünmüyorum. Özrünü diledikten sonra Gazze'ye yardım adı altında bir kampanya falan oluşturulabilirdi veya başka bir şey. Bu olaylar 3-4 ay sonra unutulur ama Technopat büyük bir yara almış olur.

Hıhı aynen dediğin gibi, evet.
Okuyabilirsiniz. Amerika'da ve Avrupa'da haklarınız korunuyor. Herkes mağarada, her şeyden korkarak yaşamak istemiyor.

The First Amendment provides that Congress make no law respecting an establishment of religion or prohibiting its free exercise. It protects freedom of speech, the press, assembly, and the right to petition the Government for a redress of grievances.

Bu yorumla bu konu kapanmalı. Gereğini arz ederim.

Yav arkasım madem kola filan içmiyosun için el vermiyor bilgisayar internete kualanma o zaman çogu şey Amerikan malı İsrail'e destek veriyoalar telefon bilgisayar interneti kıyaflerini bırak o zaman yaşa.

Ben şu tip cümleleri anlamakta zorluk çekiyorum "işte efendim öyleydi şöyleydi iyi yanları bunlardı bla bla bla, tek bir hatasında nasıl direkt cezalandırılır" Hayatın kuralı bu. Direkt bileti kesilir.

Taraf tutan arkadaşlar acaba kendi ülkerini de böyle savunabilecekler mi? İnanılmaz bir şey resmen miras kavgası dönüyor forumda.
Filistin ve İsrail'den birini kendi ülkesiymiş gibi savunanların ortak özelliği, hiçbir zaman Türk'ü desteklememeleri, bu ülkeler için gösterdikleri tepkileri kendi ülkeleri için göstermemeleridir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…