Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Var.
Eki Görüntüle 2033451

Bunu okuyan hala destekliyorsa aklında problem vardır umursamayın.
Ya bırak. Düşünce özgürlüğünün ne anlama geldiğini bilmeyen çoluk çocuk bunlar. Adam toplumun müslüman kesmini açık açık tehdit ediyor, nefret söylemi yapıyor ve buna düşünce özgürlüğü diyorlar. Aynısını burada yazsaydım beni anında banlayıp uçururlardı. Dindar birisi olmamama rağmen beni rahatsız etti bu durum. Recep baltaş hak ettiğini almış sadece. Umarım ayrı bir ceza falan da yer.
 
Firma doğru bir adım atmış. Recep Baltaş'ı işi konusunda takdir ederim lakin kişisel görüşleri, sosyal konular hakkındaki söylemleri çok abartılı ve alakasızdı. Bu internet ortamında, bu kadar geniş bir kitleye hizmet veriyorsan, 10 kere düşünüp 1 kere konuşmalı insan.

Ve bazı uç fikirdeki ergenler kabul etmesede, Türkiye müslüman köklü bir ülke. Ona göre davranıp, ona göre konuşmalısınız. Bu herkes için geçerli. Hayırlısı olsun.
 
Siyasal islamcılar aralarındaki en pis işlere bulaşan adamları bile savunurken sizin kaç yıllık Recep Abi'nize söylediğiniz laflara bak. Bu böyle olmayabilirdi. Recep Baltaş'ın özeleştiriden yoksun bir insan olduğunu düşünmüyorum. Özrünü diledikten sonra Gazze'ye yardım adı altında bir kampanya falan oluşturulabilirdi veya başka bir şey. Bu olaylar 3-4 ay sonra unutulur ama Technopat büyük bir yara almış olur.
 
Hıhı aynen dediğin gibi, evet.
Okuyabilirsiniz. Amerika'da ve Avrupa'da haklarınız korunuyor. Herkes mağarada, her şeyden korkarak yaşamak istemiyor. :)

The First Amendment provides that Congress make no law respecting an establishment of religion or prohibiting its free exercise. It protects freedom of speech, the press, assembly, and the right to petition the Government for a redress of grievances.
 
Türkiye Türklerindir. Gayet açık ve net.

Bunun dışına çıkılmasına sebep olacak; demografik yapıyı, nüfusu, kültürümüzü, geçmişimizi, gençliğimizi, geleceğimizi ve hatta egemenliğimizi direkt ya da dolaylı yoldan tehdit edebilecek kısa veyahut uzun vaadeli her görüş, her ideoloji, her proje ile savaşmak Türk gencinin boynunun borcudur.

Sanıyorum ki Recep Baltaş, vatanını seven her Türk genci gibi bu mücadelenin içerisindeydi ve doğru olduğuna inandığı şeyleri yaptı. Bu yaptıklarını ifade etme şeklinin, toplum ve topluluklar nezdinde yanlış olup olmadığı elbette tartışılabilir.

Ben kararın yanlış olduğunu düşünüyorum. Kanal ve forum ile ilgilenen, büyüten yegane isim kendisiydi zaten.
Bu yorumla bu konu kapanmalı. Gereğini arz ederim.
 
Geçmişe bağlı kalmadan şu an için düşünürsek ben kolamı, kahvemi içip burada rahat rahat takılırken (evimde sıcak şu an) orada çocuklar soğukta ve bombalanıyor.

Konu bölgeye özgü kıtlık, açlık, susuzluk olsa tamam belki göz ardı edilebilir belki ama böyle olmuyor.

Yav arkasım madem kola filan içmiyosun için el vermiyor bilgisayar internete kualanma o zaman çogu şey Amerikan malı İsrail'e destek veriyoalar telefon bilgisayar interneti kıyaflerini bırak o zaman yaşa.
 
Bu siyaset öyle bir b*k çukuru ki, ister istemez insan bir noktadan sonra radikalleşiyor. Yaptığı yorumlar yanlıştı ancak sırf birkaç dindar insan tepki gösterdi diye yıllardır verdiği emek bu kadar kolay harcanmamalıydı.
Ben şu tip cümleleri anlamakta zorluk çekiyorum "işte efendim öyleydi şöyleydi iyi yanları bunlardı bla bla bla, tek bir hatasında nasıl direkt cezalandırılır" Hayatın kuralı bu. Direkt bileti kesilir.
 
𝖬𝗂𝗅𝗂𝗍𝖾𝗋 𝖣𝗈𝗄𝗍𝗋𝗂𝗇 on X: #10KASIM TAN GAZETESİ! Tan Gazetesinin  11 Kasım 1938 yılında manşet yaptığı gazetenin 2020 yılında tekrar 1938'e  göre uyarlandığı gazete manşetinin ön yüzü. “BABAMIZI KAYBETTİK!” Not:  Çözünürlük yüksek olduğundan,
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı