Technopat rezilliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
200 TL fiyatı var diye alet kaliteli olmuyor; bir şey biliyorlar ki söylüyorlar, senin iyiliğin için. Hemen kısa bir örnek vereyim: Arkadaşım geçenlerde 300 TL'ye Snopy Rampage adlı markanın gamepadini satın aldı ve analog tuşlarında ölü bölge neredeyse analogun yarısından fazlasına kadardı, analogu sonuna kadar çevirince anca algılıyordu, sen şimdi gidip bir alete 300 TL veriyorsun ve analog tuşlarının ölü bölgesi bu kadar yüksek çıkıyor. Tuşlarda his yok, çin malı kalitesinde, 300 TL verdin ama bir hiç aldın.

Saygı değer moderatör hiç sonuç bulamadım 200 TL bandında herkes kötüledi ne yapacağımı bilemedim bir hışımla böyle bir konu açtım önerileriniz nelerdir.
Öne çıkar butonu diye bir şey var. Cevap gelmediyse o butonu kullan arkadaşım. Belli aralıklarla kullanabiliyorsun. Ayrıca olumlu veya istediğin cevabı alamadın diye sosyali kötülemek mi?
Zili çalmadan içeri girdin. Kapı orada.

200 TL'ye gayet alınabilir düzgün Gamepad modelleri var. Kaç kişi sana Logitech F310 önermiş sen titreşim de isterim, kablosuz da isterim diye tutturmuşsun o konularda. Sonra da pahalı önerenlere kızmışsın.

Geçenlerde Red Dead Dedemption 2'yi 1050Ti ile orta ayarlarda yüksek FPS ile oynayamazsın denildi diye oyuna kötü diyordun. Doğruları söyleyince kızıyor bu da.

Önerileriniz nelerdir?

İkinci el gamepad bakabilirsiniz ama temizini bulmak zor olur. Bİre bir çakma Xbox 360 kolları var, ne kadar güvenilirdir bilemem. Monster'ın bir kolu vardı ama o da pahalı sanırım.

Çok seçenek yok maalesef. Piyasadaki ürünleri deneyip ona göre karar vermeniz lazım.

Anlamadığım şey şu: Siteye girsen veya girmesen burası ne kaybedecek? Aynı konuyu 30 kere açan biri olarak bir iki saat hatırlanacak ve ardından unutulacaksın. Arkadaş ne özgüven patlaması yaşıyorsunuz onu bir anlasam, yaşamın anlamını çözmüş gibi olacağım.

İfadeler: acv
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…