Faydalı bir üye olduğunuzu göstermek için rozete ihtiyacınız yok, sembolik bir anlamı var sadece. Büyütmeyin bu kadar.
Benimde dün gitti, 5 mesaj sonra geldi. Mesajlara dikkat etmek gerekiyor. İndirim avcısı için sürekli boş boş konu açmayın. Mesela bir oyun 5 liradan 2 liraya düştüyse bunu belirtmek bence saçma. Bilgisayar avcısı için savaşabilirsiniz. Bilginiz şeylere cevap vermeniz yeterli olacaktır.Her gün indirimleri takip ettiğim için bu özelliğimi simgeye dönüştürerek agalara hava atmayı planlıyordum ha bire ban yiyen biri olduğumm için sordum sanırım daha çok dikkat etmem gerekecek.
Benim de dün gitti, 5 mesaj sonra geldi. Mesajlara dikkat etmek gerekiyor. İndirim avcısı için sürekli boş boş konu açmayın. Mesela bir oyun 5 liradan 2 liraya düştüyse bunu belirtmek bence saçma. Bilgisayar avcısı için savaşabilirsiniz. Bilginiz şeylere cevap vermeniz yeterli olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.