Allah'ım lütfen bana da bu kadar ince farkındalık kazandır.Merhaba arkadaşlar normalde ismimin altında "zeptopat" yazardı sabah uyandığımda "femtopat'' yazmaya başladığını...
Olabilecek ün üst rütbeye ulaşmışsın zaten. Bu saatten sonra 'yihhu üst rütbeye geçmişim' diye değil, "herkes 'Yottapat!' olamıyor 275K üyesi olan siteden en çok puanı olan 2. kişiyim" diyerek farkındalık kazanabilirsin.Allah'ım lütfen bana da bu kadar ince farkındalık kazandır.
Adımı ilk 3'de görmeye çok alıştım ben, sarmıyor bunlar. Ego yok!275K üyesi olan siteden en çok puanı olan 2. kişiyim" diyerek farkındalık kazanabilirsin.![]()
2000 TL sistem toplama konularında yardımlaşırdık. :d uzun bir süre bırakınca ben hiç kasmadım.Adımı ilk 3'de görmeye çok alıştım ben, sarmıyor bunlar. Ego yok!![]()
Neki sen misin? Neki, Neko ne kadar aynı isimli üye var yahu. Ben tutamıyorum aklımda.2000 TL sistem toplama konularında yardımlaşırdık. :d uzun bir süre bırakınca ben hiç kasmadım.
Parlak fikir ama uğraşmazlar.Bu puanların bir özelliği olması gerek bence. Yanlış mıyım? 5000 puan üstü 1 puanlık uyarı verebilir sadece Türkçe kurallarına uymayan mesaj yazarsa veya düzeltebiliriz. Yanlış kullananın da yetkisi alınsa?
Neko, sen, ben sistem topluyorduk Anime sardım bir sıra Neki yapmıştım o sıra. Çok da kişi yok yani.Neki sen misin? Neki, Neko ne kadar aynı isimli üye var yahu. Ben tutamıyorum aklımda.
Parlak fikir ama uğraşmazlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.