Technopat rütbeleri nedir?

307429

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar normalde ismimin altında "zeptopat" yazardı sabah uyandığımda "femtopat" yazmaya başladığını gördüm arkadaşlar bu rütbe olayı nedir? Rütbeler nedir? Birisi bana açıklayabilir mi?

Rütbe sistemi şu şekildedir. Kısacası bu sistem puana dayalıdır.

Merhaba arkadaşlar normalde ismimin altında "zeptopat" yazardı sabah uyandığımda "femtopat'' yazmaya başladığını...
Allah'ım lütfen bana da bu kadar ince farkındalık kazandır.

Allah'ım lütfen bana da bu kadar ince farkındalık kazandır.
Olabilecek ün üst rütbeye ulaşmışsın zaten. Bu saatten sonra 'yihhu üst rütbeye geçmişim' diye değil, "herkes 'Yottapat!' olamıyor 275K üyesi olan siteden en çok puanı olan 2. kişiyim" diyerek farkındalık kazanabilirsin. :D

Bu puanların bir özelliği olması gerek bence. Yanlış mıyım? 5000 puan üstü 1 puanlık uyarı verebilir sadece Türkçe kurallarına uymayan mesaj yazarsa veya düzeltebiliriz. Yanlış kullananın da yetkisi alınsa?

2000 TL sistem toplama konularında yardımlaşırdık. :d uzun bir süre bırakınca ben hiç kasmadım.
Neki sen misin? Neki, Neko ne kadar aynı isimli üye var yahu. Ben tutamıyorum aklımda.
Bu puanların bir özelliği olması gerek bence. Yanlış mıyım? 5000 puan üstü 1 puanlık uyarı verebilir sadece Türkçe kurallarına uymayan mesaj yazarsa veya düzeltebiliriz. Yanlış kullananın da yetkisi alınsa?
Parlak fikir ama uğraşmazlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı