Technopat RX 570, RX 580 ve RX 590 Kullananlar Kulübü

Merhaba arkadaşlar. Kartlarınızdan memnun musunuz? Son zamanlarda tüm RX 570-580-590 kartlarının sıkıntılı olduğunu iddia eden ve bizim fanboy olduğumuzu ima eden birkaç tip var. Cevaplarınızı bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar. Kartlarınızdan memnun musunuz? Son zamanlarda tüm RX 570-580-590 kartlarının sıkıntılı olduğunu iddia eden ve bizim fanboy olduğumuzu ima eden birkaç tip var. Cevaplarınızı bekliyorum.

Kendi kartları kesin 1050 Ti falandır. Baktılar Rx 570 uçuyor buna dayanamayıp hemen kötülemeye başladılar.

Not : Rx serisi kullanmıyorum. Ama almayı düşünüyorum. Hatta Bilgisayarım yok.

3 aydır RX 570 8GB kullanıyorum, hiçbir sıkıntı yok. Ve komik bir şekilde insanlar Wattman Settings have been restored yazısını ekran kartıyla ilgili hatadan oluştuğunu zannediyorlar. O hata sistem herhangi bir problem yüzünden çöktüğünde wattman settings stabil olmayan bir ayar yapıldığını varsayıp ekran kartı ayarlarını sıfırlıyor ve sistemin kitlenmesini engelliyor. Bu sistemimi yeni topladığımda benimde sistemim sürekli oyun oynarken tek renk olup yanıt vermiyordu ve bilgisayarı yeniden başlatmadan düzelmiyordu. Yeniden açınca da wattman hatası veriyordu, bende ilk başta ekran kartından zannettim, windowsu formatladım falan düzelmedi. Sonra bios ayarlarını kurcaladım ve sorunum stabil olmayan ram overclock'undan kaynakladığını gördüm, kendi oc ayarlarımı sıfırlayıp A-XMP mod açtım ve 3 aydır sıkıntısız kullanmaktayım, yeni driverlar geldiğinde de güncelleyip hala sıkıntısız bir şekilde kullanmaya devam ediyorum. Keşke şu düşük bütçe sistem toplamaya çalışan insanlar tarafından bu RX serisi bu kadar popüler hale gelmeseydi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı