Yapıyorum ayarları hocam. Attığınız resimdekiler gibi yapacağım hepsini.Voltaj vermiyoruz, kısıyoruz.![]()
Yapıyorum ayarları hocam. Attığınız resimdekiler gibi yapacağım hepsini.Voltaj vermiyoruz, kısıyoruz.![]()
Memory ayarlarınız farklı olabilir. Orada sadece gecikmeyi seviye 2'ye alın. Başka ayar ellemeyin. Ayrıca core frekansı da farklı olabilir. 1400 yapmak yerine frekans değiştirmeden voltajı 1.030V yapın.Yapıyorum ayarları hocam. Attığınız resimdekiler gibi yapacağım hepsini.
Hocam, güç limiti bende 30 da sınırlı ve Min Akustik Sınır (MHz) 1366'dan yukarı gitmiyor. Ne yapmam gerek?Memory ayarlarınız farklı olabilir. Orada sadece gecikmeyi seviye 2'ye alın. Başka ayar ellemeyin. Ayrıca core frekansı da farklı olabilir. 1400 yapmak yerine frekans değiştirmeden voltajı 1.030V yapın.
Sıkıntı yok. Sadece fan ayarlarını yapın ve core voltajını konudaki gibi ayarlayın. Hiçbir frekansa dokunmayın. Bellek gecikmesini de 2. seviyeye ayarlayın ve PC'yi restartlayın. Ardından oyunlarda test edin. Crash verirse 10mV eklersiniz. Vermezse keyfini çıkarınHocam, güç limiti bende 30 da sınırlı ve Min Akustik Sınır (MHz) 1366'dan yukarı gitmiyor. Ne yapmam gerek?
Yani 1150 mv'den 1160'a mı çekeceğim. Yoksa 1140'a mı? @Tolga SametSıkıntı yok. Sadece fan ayarlarını yapın ve core voltajını konudaki gibi ayarlayın. Hiçbir frekansa dokunmayın. Bellek gecikmesini de 2. seviyeye ayarlayın ve PC'yi restartlayın. Ardından oyunlarda test edin. Crash verirse 10mV eklersiniz. Vermezse keyfini çıkarın.
1150'yi öncelikle 1030 yapın. Eğer hata verirse 1040 yapın. Vermezse kullanmaya devam edebilirsiniz.Yani 1150 mv'den 1160'a mı çekeceğim. Yoksa 1140'a mı? @Tolga Samet
Direkt 1040 yapsam1150'yi öncelikle 1030 yapın. Eğer hata verirse 1040 yapın. Vermezse kullanmaya devam edebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.