akinbarisabdullah240 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.229 Çözümler 3 26 Eylül 2020 #1 Turnuva 27 Eylül 21:00'da açılacak. Süre olarak 5+3 seçtim. Herkese başarılar! Şifre: techno Turnuva: Technopat Arena: Standard 5+3 rated #rXGibpuS Katılımcılar nicklerini yazsınlar lütfen Not: Süre değiştirilmeyecektir, ısrar etmeyin ve berserk mod oynayın. Eğer katılım 5+ kişi olmazsa bir daha açmayacağım.
Turnuva 27 Eylül 21:00'da açılacak. Süre olarak 5+3 seçtim. Herkese başarılar! Şifre: techno Turnuva: Technopat Arena: Standard 5+3 rated #rXGibpuS Katılımcılar nicklerini yazsınlar lütfen Not: Süre değiştirilmeyecektir, ısrar etmeyin ve berserk mod oynayın. Eğer katılım 5+ kişi olmazsa bir daha açmayacağım.
BayEgo Megapat Katılım 26 Eylül 2017 Mesajlar 826 Çözümler 7 Yer İstanbul 26 Eylül 2020 #2 İlk katılan olayım. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2020
F4tihh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2018 Mesajlar 1.000 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2020 #3 Güzel etkinlik, 5.sınıfta turnuva yapılmıştı, en son o zaman ciddi ciddi oynadım. 8GB bellek kazanmıştım ama daha oynamam.
Güzel etkinlik, 5.sınıfta turnuva yapılmıştı, en son o zaman ciddi ciddi oynadım. 8GB bellek kazanmıştım ama daha oynamam.
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 26 Eylül 2020 #4 rtakak Herkese başarılar.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2020 #5 İyi oynayamam, 5+3 onu da bilmiyorum, sevmem de zaten. Başarılar
BayEgo Megapat Katılım 26 Eylül 2017 Mesajlar 826 Çözümler 7 Yer İstanbul 26 Eylül 2020 #6 mburaktekin dedi: İyi oynayamam, 5+3 onu da bilmiyorum, sevmem de zaten. Başarılar Genişletmek için tıkla... 5 dakika + 3sn hamle başına verilen ek süre. Lütfen katılın, sizin gibi değerli satranç oyuncularına bu ülkenin ihtiyacı var. F4tihh dedi: Güzel etkinlik, 5.sınıfta turnuva yapılmıştı, en son o zaman ciddi ciddi oynadım. 8GB bellek kazanmıştım ama daha oynamam. Genişletmek için tıkla... Size de aynı şekilde.
mburaktekin dedi: İyi oynayamam, 5+3 onu da bilmiyorum, sevmem de zaten. Başarılar Genişletmek için tıkla... 5 dakika + 3sn hamle başına verilen ek süre. Lütfen katılın, sizin gibi değerli satranç oyuncularına bu ülkenin ihtiyacı var. F4tihh dedi: Güzel etkinlik, 5.sınıfta turnuva yapılmıştı, en son o zaman ciddi ciddi oynadım. 8GB bellek kazanmıştım ama daha oynamam. Genişletmek için tıkla... Size de aynı şekilde.
VENOM? 月神 Hectopat Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 304 Çözümler 1 26 Eylül 2020 #7 VENOM23 Herkese başarılar.
akinbarisabdullah240 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.229 Çözümler 3 26 Eylül 2020 #8 @Isabelle @TheShelt @Tormet @Jang Geum'un Danji Yemeği @Pmw @Yusuf koca @Blacksidemre @Federico Valverde @Ankara 06 @wontagadra @gregor cemsa @Silinen üye @White Chocolate Mocha @xxxtentac!on @183189 @dogan_orun @05eraykrc @Ali Pınar @Pierry @264523 @Awdiki @Its only my echo @unnamedington @SkyRose
@Isabelle @TheShelt @Tormet @Jang Geum'un Danji Yemeği @Pmw @Yusuf koca @Blacksidemre @Federico Valverde @Ankara 06 @wontagadra @gregor cemsa @Silinen üye @White Chocolate Mocha @xxxtentac!on @183189 @dogan_orun @05eraykrc @Ali Pınar @Pierry @264523 @Awdiki @Its only my echo @unnamedington @SkyRose
F4tihh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2018 Mesajlar 1.000 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2020 #9 BayEgo dedi: 5 dakika + 3sn hamle başına verilen ek süre. Lütfen katılın, sizin gibi değerli satranç oyuncularına bu ülkenin ihtiyacı var. Size de aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Ne değerlisi hocam . Ben sadece neyin ne olduğunu biliyorum o kadar. Yoksa taktik, kısıtlı zaman içerisinde plan yap ve düşün bana göre değil. Ben anca denk gelirse ve yapacak başka bir şey olmaz ise satranç oynarım. Onu da düşüne düşüne... Size iyi eğlenceler, hak eden kazansın.
BayEgo dedi: 5 dakika + 3sn hamle başına verilen ek süre. Lütfen katılın, sizin gibi değerli satranç oyuncularına bu ülkenin ihtiyacı var. Size de aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Ne değerlisi hocam . Ben sadece neyin ne olduğunu biliyorum o kadar. Yoksa taktik, kısıtlı zaman içerisinde plan yap ve düşün bana göre değil. Ben anca denk gelirse ve yapacak başka bir şey olmaz ise satranç oynarım. Onu da düşüne düşüne... Size iyi eğlenceler, hak eden kazansın.
akinbarisabdullah240 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.229 Çözümler 3 26 Eylül 2020 #10 Isabelle dedi: Benimkini yaparsan buradan atabilme şansın var mı? Genişletmek için tıkla... TheShelt dedi: F/P istiyorsan Netspeed öneririm. Genişletmek için tıkla... Tormet dedi: Lewandowski. Genişletmek için tıkla... Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Hmm, tahminden öte cevabım yok ama izin vermeyecekler gibi. Seçimde değişirse, ılımlı biri gelirse başa o zaman olabilir. Genişletmek için tıkla... Pmw dedi: Minidump var mı? Varsa paylaşabilir misiniz? Ramler için Memtest86 ile test edin. Genişletmek için tıkla... Yusuf koca dedi: Var. Genişletmek için tıkla... Blacksidemre dedi: Başka bir konuya gerek yok mu peki? Grafikler falan da var. Genişletmek için tıkla... Federico Valverde dedi: Şu an ben de giremiyorum hata veriyor Launcher. Genişletmek için tıkla... Ali Pınar dedi: 3 gün önce 7000 TL paramı dolar yaptığım için düştü. Ben neye yatırım yapsam o şeyin değeri düşer. Düşürmemi istediğiniz bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... unnamedington dedi: Konu sahibi, bahsettiği yazılımları bedava indirmek için site önerisi istiyor. Konu onaylanmadan önce "öneri" ifadesi başlıkta yer almıyordu. Genişletmek için tıkla... SkyRose dedi: Isınma ve ses sorunu var. Sorun derken arizali gibi dusunmeyin ama cok sesli calisip cok isiniyor. Kasanın hava akısı iyi ise alinabilir. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Vay be. Neden ara vermiştin? Genişletmek için tıkla... White Chocolate Mocha dedi: Arada keçiler da olacak ki firmalar süt sağabilsin. Bilirsin keçi sütü güzel olur. Genişletmek için tıkla... Sizi yeni turnuvaya bekliyorum
Isabelle dedi: Benimkini yaparsan buradan atabilme şansın var mı? Genişletmek için tıkla... TheShelt dedi: F/P istiyorsan Netspeed öneririm. Genişletmek için tıkla... Tormet dedi: Lewandowski. Genişletmek için tıkla... Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Hmm, tahminden öte cevabım yok ama izin vermeyecekler gibi. Seçimde değişirse, ılımlı biri gelirse başa o zaman olabilir. Genişletmek için tıkla... Pmw dedi: Minidump var mı? Varsa paylaşabilir misiniz? Ramler için Memtest86 ile test edin. Genişletmek için tıkla... Yusuf koca dedi: Var. Genişletmek için tıkla... Blacksidemre dedi: Başka bir konuya gerek yok mu peki? Grafikler falan da var. Genişletmek için tıkla... Federico Valverde dedi: Şu an ben de giremiyorum hata veriyor Launcher. Genişletmek için tıkla... Ali Pınar dedi: 3 gün önce 7000 TL paramı dolar yaptığım için düştü. Ben neye yatırım yapsam o şeyin değeri düşer. Düşürmemi istediğiniz bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... unnamedington dedi: Konu sahibi, bahsettiği yazılımları bedava indirmek için site önerisi istiyor. Konu onaylanmadan önce "öneri" ifadesi başlıkta yer almıyordu. Genişletmek için tıkla... SkyRose dedi: Isınma ve ses sorunu var. Sorun derken arizali gibi dusunmeyin ama cok sesli calisip cok isiniyor. Kasanın hava akısı iyi ise alinabilir. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Vay be. Neden ara vermiştin? Genişletmek için tıkla... White Chocolate Mocha dedi: Arada keçiler da olacak ki firmalar süt sağabilsin. Bilirsin keçi sütü güzel olur. Genişletmek için tıkla... Sizi yeni turnuvaya bekliyorum