Çözüldü Technopat Satranç Turnuvası ne zaman oldu ve olacak?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ayanami_rei

Decapat
Daha fazla  
Technopat Satranç Turnuvası olduğunu duydum. Ne zaman oldu? Ne zaman olacak? Ne kadarda bir oluyor? Bu soruların cevaplarını öğrenmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Turnuva 28 Mart 2025 tarihinde yapıldı. 90 dakika süren 3+2 bir turnuvaydı. Çok katılımcı olmadığı için bir daha böyle bir turnuva olur mu bilemiyorum. En azından şu anlık planlanan bir durum yok. Olursa zaten duyurusu geçilir.

Turnuva 28 Mart 2025 tarihinde yapıldı. 90 dakika süren 3+2 bir turnuvaydı. Çok katılımcı olmadığı için bir daha böyle bir turnuva olur mu bilemiyorum. En azından şu anlık planlanan bir durum yok. Olursa zaten duyurusu geçilir.

Çözüm

Bilgilendirme için teşekkürler. Yakın bir zamanda yenisi düzenlenirse katılacağımı söylemek isterim. Şampiyonluğunuzu kutlarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı