Technopat sistem savaşları

Neredeyse aradan 1 sene geçecek. Bu Setup işi özellikle yan donanım ve dekor konusunda insanı sürekli gıdıkladığından bitmeyen bir döngü gibi. İlk fotoğraf genelde çalışırken nasıl bir ortamım olduğu konusunda. Gerisi biraz işin şov kısmı zaten biliyorsunuz. Kızımın da desteği ve isteği doğrultusunda bol aydınlatmalı ve yeşillikli bir Setup oldu.

3700X RX 6650 XT 2x8 3600 CL16 RAM 1TB M.2 SSD B450M Pro s anakart 700W +80 PSU masanın fotoğrafı yok dağınık zaten her şey var masada

Isı sorunu yaşamıyor musunuz hocam? NZXT H510 Flow düşünüyorum fakat o sizinkinden daha havadar olmasına rağmen ısınma sorunu olduğu belirtiliyor. Sizin sistemin alev alması gerekiyor.

Çok sıcak değil aslında:

Hocam bunu şu minicik kasaya sığdırmışsınız. Ben NZXT H510 Flow'a sığar mı diye düşünüyordum. Harika bir iş çıkartmışsınız gerçekten. Elinize sağlık.

Kameranız çok güzelmiş. Hangi kamera ile çektiniz acaba?

Eh, konuyu madem gordum guncelleme geceyim.

Mouse Basilisk V2 ile degistirildi, mousepad Inca'nin medium size bir mousepadi ile degistirildi. Fotograftaki SGM X77'nin kutusundan cikan pad, annem kullaniyor su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…