Technopat sistem savaşları

1666901732914.png

Ortam sakin.
İşlemci: Ryzen 5 5600
Ekran Kartı: Evga FTW3 Ultra 3060 Ti 8GB
Anakart: Asus ROG Strix B550-F WiFi
RAM: Neo Forza 16x2 3200 (3600 mhz oc) CL16
PSU: Corsair CV650
SSD: Kingston A2000 500GB SSD
HDD: 3x2TB Seagate HDD
Mouse: Steelseries Prime Wireless
Kulaklık: Arctis 7 Wireless
Klavye: Redragon K568 (özel modlu, hiçbir şeyi stok değil kasa ve pcb hariç)
Monitörler; MSI G241, Dell D2417DG
(Yarın Fifine T669 profesyonel mikrofon setim geliyor, onla daha da hoş durucak :))

Neredeyse aradan 1 sene geçecek. Bu Setup işi özellikle yan donanım ve dekor konusunda insanı sürekli gıdıkladığından bitmeyen bir döngü gibi. İlk fotoğraf genelde çalışırken nasıl bir ortamım olduğu konusunda. Gerisi biraz işin şov kısmı zaten biliyorsunuz. Kızımın da desteği ve isteği doğrultusunda bol aydınlatmalı ve yeşillikli bir Setup oldu.

Eki Görüntüle 1553203Eki Görüntüle 1553204Eki Görüntüle 1553205Eki Görüntüle 1553207Eki Görüntüle 1553208Eki Görüntüle 1553209Eki Görüntüle 1553210Eki Görüntüle 1553211Eki Görüntüle 1553212Eki Görüntüle 1553213
Ufak tefek donanım ve ortam yenilemesi yaptım. Işıklandırmayı da artık göz yormayan sıcak renklerde yapıyorum. Duvara klavyeler için pleksiglass raflar ekledim. Fareyi Model O Minus Wireless ile yeniledim. Ortadaki monitörü duvara astım. Bir de artık kulaklığın mikrofonunu değil masa üstünde harici cardoid yayıncı mikrofonu kullanıyorum. Yakın zamanda klavye tuş takımlarını da PBT Chalk keycaps'ler ile yenileyeceğim. Mouspad olarak da Glorious XXL Extended 91x46cm modelini kullanmaya başladım.

Acaba masayı da güzel bir siyah mermer deseniyle kaplasam mı. Sadece üst tablasını.

1_org_zoom.jpg

2022-12-17 12.39.21.jpg

2022-12-17 12.40.25.jpg

Ufak tefek donanım ve ortam yenilemesi yaptım. Işıklandırmayı da artık göz yormayan sıcak renklerde yapıyorum. Duvara klavyeler için pleksiglass raflar ekledim. Fareyi Model O Minus Wireless ile yeniledim. Ortadaki monitörü duvara astım. Bir de artık kulaklığın mikrofonunu değil masa üstünde harici cardoid yayıncı mikrofonu kullanıyorum. Yakın zamanda klavye tuş takımlarını da PBT Chalk keycaps'ler ile yenileyeceğim. Mouspad olarak da Glorious XXL Extended 91x46cm modelini kullanmaya başladım.

Acaba masayı da güzel bir siyah mermer deseniyle kaplasam mı. Sadece üst tablasını.

1_org_zoom.jpg

Eki Görüntüle 1620782

Eki Görüntüle 1620783
Gayet güzel olmuş. Benim en sevdiğim şey şu masada veya kasa üstünde olan yeşillik, çiçek vs. İnsana gerçekten huzur veriyor.

1_org_zoom.jpg

Eki Görüntüle 1620782

Eki Görüntüle 1620783
Hocam yanlış anlamayın, merak ettiğimden soruyorum. Ne iş yapıyorsunuz? Böyle bir setup dizip üstüne böyle ekipmanlar vb. masraflı olmuyor mu?

Gayet güzel olmuş. Benim en sevdiğim şey şu masada veya kasa üstünde olan yeşillik, çiçek vs. İnsana gerçekten huzur veriyor.
Ben de Tech Source gibi kanal ve gruplarda gezinirken ilham aldım. Mr. DIY diye bir ıvır zıvır mağaza gurubu var bazı alışveriş merkezlerinde. Orada da bu malzemelere uygun fiyatlara denk gelince gayet ekonomik bir dekor oldu. Zamanla başka yapay bitkiler ile de revize edilebilir bir yapıda.

Hocam yanlış anlamayın, merak ettiğimden soruyorum. Ne iş yapıyorsunuz? Böyle bir setup dizip üstüne böyle ekipmanlar vb. masraflı olmuyor mu?
Profilimde de belirtmiştim aslında. Sanat Yönetmeniyim, yani tecrübeli grafik tasarımcı diyebilirsin :) Öncelikle iyi bir araştırma evresinden sonra F/P ve fazla göz önünde olmadığından tam anlamıyla keşfedilmemiş ama potansiyeli yüksek ürünleri bulmaya çalışıyorum. Fakat ana donanımlar bazen F/P limitinin hayli üzerinde oluyor ama adı üstünde ana donanım. Ucuzuna veya kafanda soru işareti bırakacak ürünlere yönelmek risk demek. 2 senedir devamlı ilerleyen bir süreç. Ben de öğrendikçe, ilham aldıkça üstüne ekleye ekleye böyle kendimce değerli bir sistem bir araya getirdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı