Technopat sistem savaşları

Hocam Wallpaper’ınızı paylaşabilir misiniz?
Lively Wallpaper'ın default duvar kağıtlarından biri olmalı.

Bu arada sistemde iki değişen var: Blackshark V2 X ve Basilisk V2 eklentileri yapıldı.

Ben de GT 502 düşünüyorum kampanyada falan bulursa. Nasıl memnun musun? Sıvı soğutmamı arkaya gizleyip önde sadece sistem ve fanlar görünerek temiz bir görüntü olacak diye düşünüyorum.
Basbayağı memnunum. Dynamic Evo kadar olmasa da fazlasıyla modüler bir kasa. Arka bölmede HDD'lerim olduğu için üst radyatör bölmesine taktım.

Dosya Ekleri

• IMG_20230327_000949.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20230327_000614.jpg
    164,5 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20230327_000604.jpg
    180,8 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20230327_000538.jpg
    118,8 KB · Görüntüleme: 51
Monitör değişimi sonrası sistemin son hali bu şekilde.
Donanım olarak tam rekabetçi moda geçmişsin Bence şu anda en kritik şey sadece mousepad ve kasa ön panelin. O Razer mousepad eğer orijinal ise sorun değil ama eğer benim de zamanında kullandığım gibi uygun fiyatlı olanlardansa, Klasse gibi orta seviye markalar en azından geçiş yapman avantaj sağlar sana. Bir de senin kasanın ön panelini Custom olarak yapan kişiler var. Yeterli hava alamayıp boğulan bir kasa ön panel yapısı yüzünden. Pleksiglasstan yapılan çok güzel ön paneller görmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…