Bu şekilde ayarlamıştım hocam:
Eki Görüntüle 1688623
Yalnız güzelce gergin yaptıysan valla çok güzel bir düşünce. Hem toz çok girmez hem de serin çalışır![]()
Valla çok iyi oldu hocam bildiğiniz gibi değil.
Bu şekilde ayarlamıştım hocam:
Eki Görüntüle 1688623
Yalnız güzelce gergin yaptıysan valla çok güzel bir düşünce. Hem toz çok girmez hem de serin çalışır![]()
Usta masa linki biraksana bana.Daha asıl detayını görmemişin.
![]()
Özel bir çizimle yaptırdım ancak maalesef taslağı yok/attım.Usta masa linki biraksana bana.
Lively Wallpaper'ın default duvar kağıtlarından biri olmalı.Hocam Wallpaper’ınızı paylaşabilir misiniz?
Bu arkadaşın kesin bir duvarı merkez bankası para kalıplarının olduğu odaya açılıyor bu kadar sürekli sistem mi değişir.
Ben de GT 502 düşünüyorum kampanyada falan bulursa. Nasıl memnun musun? Sıvı soğutmamı arkaya gizleyip önde sadece sistem ve fanlar görünerek temiz bir görüntü olacak diye düşünüyorum.
Basbayağı memnunum. Dynamic Evo kadar olmasa da fazlasıyla modüler bir kasa. Arka bölmede HDD'lerim olduğu için üst radyatör bölmesine taktım.Ben de GT 502 düşünüyorum kampanyada falan bulursa. Nasıl memnun musun? Sıvı soğutmamı arkaya gizleyip önde sadece sistem ve fanlar görünerek temiz bir görüntü olacak diye düşünüyorum.
Monitör değişimi sonrası sistemin son hali bu şekilde.[]1620979[/ATTACH]Eki Görüntüle 1620977Eki Görüntüle 1620976
Monitör: Philips 21.5 inç
Bir ara kulaklığı değiştirmeyi düşünüyorum, ondan sonra da para biriktirip 144-165HZ bir monitöre geçeceğim. 60Hz ile olmuyor![]()
Donanım olarak tam rekabetçi moda geçmişsinMonitör değişimi sonrası sistemin son hali bu şekilde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.