Technopat sistem savaşları

Çok iyi bir sistemim yok ama bende katılmak istedim ekran kartı RTX 2060 işlemci Ryzen 5500 16 GB DDR 4 RAM 500 GB SSD klavye Ajazz AK992 fare Performax xortan kulaklık Havit Gamenote H2002P.

Dosya Ekleri

• 20241226_225433-min.jpg
    213,6 KB · Görüntüleme: 58
@KafadanKontak Duvarda sağlam duruyor mu klavyeler hocam? Şov yapacağız diye küçük bir serveti hiç etmek istemem açıkçası.

Bu arada masa kablolaması çok başarılı, tebrik ederim.
Teşekkürler Hocam. Görünmüyorsa yoktur mantığıyla tüm kabloları bir şekilde gizledim.

Pleksiglas çok sağlam bir materyaldir. Özellikle bu rafları malzeme kalınlığı da 4mm civarı ve ısıyla kıvrılmış. O nedenle sen duvarına sağlam vidalayabildiğin sürece rafın kendisine hiç bir şey olmayacaktır. Biraz derin bir raf olduğu için klavyeler direkt bendeki gibi dik durmayacaktır ama. Ben arkasına kendim yine kalın şeffaf bir Pvc malzemeden sırtlık yaptım. Zemininde de yine şeffaf ve klavyeye zarar vermeyecek bir kaydırmaz bant var. Dİlersen 20cm civarı bir raf da alabilirsin. Bendekiler 10 cm. Birkere kaza yaşadım o da kasanın arkasına eğilirken kafam çarptı manyetik klavyeye ve esc tulundaki artı şeklindeki switch çıkıntısı kırıldı. Çöp oldu diyebilirim switch ama 2 yedekten birini de kullanmış oldum Manyetik Switch bulmak biraz sıkıntı benim klavyeye uygun.

Çok iyi bir sistemim yok ama bende katılmak istedim ekran kartı RTX 2060 işlemci Ryzen 5500 16 GB DDR 4 RAM 500 GB SSD klavye Ajazz AK992 fare Performax xortan kulaklık Havit Gamenote H2002P.
İyisi kötüsü olmaz hocam. BU sistemde ya bir monitör lambası ya da monitörün arkasına gizleyebileceğiniz bir aydınlatma olmalı. Çünkü böyle koyu bir karanlıkta direkt ekranın ışığına maruz kalmamalısınız. Monitörün arkasından da arkadaki duvara çarpıp aydınlık verecek bir ışık kaynağı olmalı. Ben bundan kullandım. Çalıştığım zamanlar monitör lambasına ek olarak monitörün arkasına da bundan koyup çalıştırıyorum ve gözlerim daha az yorulurken hoş bir aydınlatma da oluyor.

Teşekkür ederim hocam güzelmiş almam lazım.

GÖrdüğüm en temiz öğrenci masalarından biri diyebilirim. Direkt laptop klavyesi kullanıyorsun sanırım.
Genelde klavye kullanmıyorum altta bir kablosuz klavyem var oyunlarımı gamepad kullanarak oynamayı tercih ediyorum.

Yaklaşık 1-2 ay önce toplayıp, anakartımın bir süre sonra sorun çıkartmasından dolayı kullanamadığım, gereksiz masraf ile anakart değiştirip yeni kullanmaya başladığım sistemim.

Ryzen 7 7700, Asus ROG Strix X870-F, Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GameRock OmniBlack, G.Skill Flare X5 6000MHz CL30 2x16GB, Kingston Renegade 2TB, MSI MPG A850G, Thermalright Peerless Assassin 120, Fractal Design Pop Air RGB ek olarak 2 Arctic P14 PWM ARGB, Razer Viper Mini, Razer BlackWidow V4 %75, MSI MAG 274QRF QD E2

Taze sıcacık fotolar. Son halini beğenirsiniz umarım. Hadi burayı biraz canlandıralım yeni yıl öncesi.

Eki Görüntüle 2381566

Eki Görüntüle 2381567

Eki Görüntüle 2381568
Hocam maşallah çok güzel kasanız. Bir sorum var. Kasanın altındaki fan'ın oradaki ekran telefon ekranı mı? Bir de saat yazan kısımda ki aparat nedir tam olarak?

Hocam selam kullandığınız duvar kağıdını rica etsem atabilir misiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…