Teşekkürler hocam. Görünmüyorsa yoktur mantığıyla tüm kabloları bir şekilde gizledim.
Pleksiglas çok sağlam bir materyaldir. Özellikle bu rafları malzeme kalınlığı da 4mm civarı ve ısıyla kıvrılmış. O nedenle sen duvarına sağlam vidalayabildiğin sürece rafın kendisine hiçbir şey olmayacaktır. Biraz derin bir raf olduğu için klavyeler direkt bendeki gibi dik durmayacaktır ama. Ben arkasına kendim yine kalın şeffaf bir pvc malzemeden sırtlık yaptım. Zemininde de yine şeffaf ve klavyeye zarar vermeyecek bir kaydırmaz bant var. Dilersen 20cm civarı bir raf da alabilirsin. Bendekiler 10 cm. Bir kere kaza yaşadım o da kasanın arkasına eğilirken kafam çarptı manyetik klavyeye ve ESC tulundaki artı şeklindeki switch çıkıntısı kırıldı. Çöp oldu diyebilirim switch ama 2 yedekten birini de kullanmış oldum

manyetik switch bulmak biraz sıkıntı benim klavyeye uygun.
İyisi kötüsü olmaz hocam. Bu sistemde ya bir monitör lambası ya da monitörün arkasına gizleyebileceğiniz bir aydınlatma olmalı. Çünkü böyle koyu bir karanlıkta direkt ekranın ışığına maruz kalmamalısınız. Monitörün arkasından da arkadaki duvara çarpıp aydınlık verecek bir ışık kaynağı olmalı. Ben bundan kullandım. Çalıştığım zamanlar monitör lambasına ek olarak monitörün arkasına da bundan koyup çalıştırıyorum ve gözlerim daha az yorulurken hoş bir aydınlatma da oluyor.