Technopat Sitedeki Bug

Berke Çimen

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar telefon kullanarak siteye giriyorum. Üyeliğim ise Facebook ile birleştirdim. Bug şu; normal şekilde gezerken Bildirimler kısmı gözükmüyor. Hesap ayarlarına girince gözüküyor. Tek ben mi yaşıyorum problemi?
Screenshot_2016-09-13-23-44-50-1.png

Screenshot_2016-09-13-23-46-41-1.png

Ben bir şey daha eklemek istiyorum. Mesela bir mesaj atıyorsun, fakat attığın saati daha geride gösteriyor. Örneğin ben saat 17.30'da bir konuya mesaj attım. Fakat mesajı attıktan 1-2 saat sonra girsem mesaj sanki 14.30 veya 15.30'da atılmış gibi görünüyor. Aynı şey bir konu açtığımda da oluyor. Acaba buna benzer bir detay dikkatinizi çekti mi? Yoksa sadece bana mı oluyor? :) Bu arada bilgisayarımın saatinin doğru olması lazım. İnternete bağlı olarak ayarlı çünkü.

Ben bir şey daha eklemek istiyorum. Mesela bir mesaj atıyorsun, fakat attığın saati daha geride gösteriyor. Örneğin ben saat 17.30'da bir konuya mesaj attım. Fakat mesajı attıktan 1-2 saat sonra girsem mesaj sanki 14.30 veya 15.30'da atılmış gibi görünüyor. Aynı şey bir konu açtığımda da oluyor. Acaba buna benzer bir detay dikkatinizi çekti mi? Yoksa sadece bana mı oluyor? :) Bu arada bilgisayarımın saatinin doğru olması lazım. İnternete bağlı olarak ayarlı çünkü.
Benim de cezam kalktığı halde cevap yazma ya da konu açma hakkım cezanın kalkma süresinden 5 dakika gibi bir süre sonra geliyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı