Technopat Sözlük talebi

Tamam da bunun için sözlük açmaya gerek yok ki. Bir konu açılır. GTX 1050 kullanıcıları gibi herkes altına yazar. Sözlük dediğiniz şey bambaşka bir olay.
Xenforo bu iş için uyumlu değil dostum bana kalırsa. 1 kişi yazar 2 kişi yazar sonra o başlık tarih olur gider aramaya yazıp tekrar o konuyu bulman gerekecek açınca da 2 mesaj. Daha basit, daha sade bir arayüzde sözlük mantığında bir script gerekiyor.

Vallah kardeşim ben imkansız olarak görüyorum bu projeyi. Bir kere yönetim ve modlarda sozluk isletip yonetebilecek bir kabiliyet, zihniyet yok. Daha korsan meselesiyle baş edemeyip kestirip attılar. Sözlük dediğin şey sınırsız ve özgür olmalı. Yani güncel konulardan tut, dini ve siyasi konulara kadar. Bunlarla baş edip tahammül edebilecek bir zihniyet yok.

Eksisozluk'te millet birbirini parçalıyor. Teksas'tan farkı yok. Ağır dini eleştirilerden tut küfür ve cinselliğe kadar. Ama 1 saat sonra herkes her şeyi unutuyor. Çünkü her şey sanal ve yazı. Kimsenin umrunda değil yani. Burda böyle bir zihniyet yok. Bana imkansizdan öte imkansız geliyor.

Hayır dostum normal sözlük olarak düşünme zaten. Siyasi güncel olaylarla bir işimiz yok. Sadece kullanılan ürünler ile ilgili bilgiler yorumlar deneyimler. Araba olur, ekran kartı olur, telefon olur satın alınan her ürünle ilgili yorumlar kısacası. Baştada ben böyle belirttim sonra yorumlarda İnci Ekşi gibi olmasını isteyenler oldu onla karıştırdın sanırım.

Burası 2 sene önce filan askeri okul gibiydi. Cümle kurarken gereken yere virgül koymazsan sorgusuz sualsiz ceza veriyorlardı. Gördüğüm kadarıyla son zamanlarda bu yazım kuralları travmalarını atlatmışlar ama bazı başlıklarda bakıyorum, hala kullanıcıları maaşlı personeliymiş gibi azarlayan bir zihniyet var. Bu şekilde bir sözlük yürütülebileceğini sanmıyorum.

6.5 sene öncesine kadar hakkında böyle bir konu açılmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…