TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.117 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 29 Ocak 2023 #11 skyfalton31 dedi: Selamünaleyküm reisler Technopat'da herkes birbirine yardım ediyor ama kimse bunu bedelsiz yapmaz. Technopat para falan mı ödüyor? Genişletmek için tıkla... Bedelsiz yapıyoruz.
skyfalton31 dedi: Selamünaleyküm reisler Technopat'da herkes birbirine yardım ediyor ama kimse bunu bedelsiz yapmaz. Technopat para falan mı ödüyor? Genişletmek için tıkla... Bedelsiz yapıyoruz.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 29 Ocak 2023 #12 Hayır, gönül esasına dayanarak bilen elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor. Toksik veya Alaycı cevap verenler de olabilir(Esprili ve İroni yapanlardan bahsetmiyorum)
Hayır, gönül esasına dayanarak bilen elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor. Toksik veya Alaycı cevap verenler de olabilir(Esprili ve İroni yapanlardan bahsetmiyorum)
Verqil Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 29 Ocak 2023 #13 Mesaj başı 5 lira ücret alıyoruz !
KaanDede Hectopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 585 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Sistem Özellikleri 1. Bilgisayarım: 32GB Ram, 512 GB NVME2 SSD, RTX 3060 , AMD 5 5500 , Windows 11 Pro. Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #14 skyfalton31 dedi: Selamünaleyküm reisler Technopat'da herkes birbirine yardım ediyor ama kimse bunu bedelsiz yapmaz. Technopat para falan mı ödüyor? Genişletmek için tıkla... Evet evet 1000 dolar alıyoruz 2000 mesaj başına Sürprizbozan: Şaka bir yana. Almıyoruz. Her şey için para lazım değil.
skyfalton31 dedi: Selamünaleyküm reisler Technopat'da herkes birbirine yardım ediyor ama kimse bunu bedelsiz yapmaz. Technopat para falan mı ödüyor? Genişletmek için tıkla... Evet evet 1000 dolar alıyoruz 2000 mesaj başına Sürprizbozan: Şaka bir yana. Almıyoruz. Her şey için para lazım değil.
PeluşPenguen Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.490 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Артём Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #15 Eskiden çok güzel fiyatlandırma sistemi vardı. Şimdiki ücretlerde enflasyona göre oldukça düşük olduğu için kimseye pek yardım etmiyorum.
Eskiden çok güzel fiyatlandırma sistemi vardı. Şimdiki ücretlerde enflasyona göre oldukça düşük olduğu için kimseye pek yardım etmiyorum.
Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.487 Çözümler 5 Yer Toronto 29 Ocak 2023 #16 Hocam siz olayı çok yanlış anlamışsınız, yardımlaşmak için var zaten burası.
Phanzox Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 4.754 Makaleler 1 Çözümler 10 29 Ocak 2023 #17 skyfalton31 dedi: Ama kimse bunu bedelsiz yapmaz. Genişletmek için tıkla... Niye yapmayalım? Sevdiğimiz konularda insanlara yardım etmek parayla yapılacak bir şey değil.
skyfalton31 dedi: Ama kimse bunu bedelsiz yapmaz. Genişletmek için tıkla... Niye yapmayalım? Sevdiğimiz konularda insanlara yardım etmek parayla yapılacak bir şey değil.
kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 29 Ocak 2023 #18 PeluşPenguen dedi: Eskiden çok güzel fiyatlandırma sistemi vardı. Şimdiki ücretlerde enflasyona göre oldukça düşük olduğu için kimseye pek yardım etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sorma hocam bir de iki aydır geciktiriyorlar, başka forumlara kaçıcam bu gidişle.
PeluşPenguen dedi: Eskiden çok güzel fiyatlandırma sistemi vardı. Şimdiki ücretlerde enflasyona göre oldukça düşük olduğu için kimseye pek yardım etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sorma hocam bir de iki aydır geciktiriyorlar, başka forumlara kaçıcam bu gidişle.
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.015 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ocak 2023 #19 kcg dedi: Sorma hocam bir de iki aydır geciktiriyorlar, başka forumlara kaçıcam bu gidişle. Genişletmek için tıkla... Harbiden... Geçen ay da geç yatırmışlar zaten, forumu bırakıcam bu gidişle.
kcg dedi: Sorma hocam bir de iki aydır geciktiriyorlar, başka forumlara kaçıcam bu gidişle. Genişletmek için tıkla... Harbiden... Geçen ay da geç yatırmışlar zaten, forumu bırakıcam bu gidişle.
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.234 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 29 Ocak 2023 #20 Maaş alan görmedim. Alıyorlarsa da ben daha almadım Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2023