Çözüldü Technopat Sosyal 1 saatte kaç GB internet harcar?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tiscard

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Hocamlar merhaba, sorum olacaktı internetim az 1 hafta sonra yenilenecek 4 GB'm var şu an YT, Instagram, TT kullanmamaya çalışıyorum. Çok yiyorlar. Technopat'ta geziniyorum da Technopat kaç GB yer 1 saatte? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bunu kestirmek zor sonuçta metin tabanlı olsa da profil fotoğrafları ve üçüncü taraf videolar, fotoğraflar internetinizi daha çok yiyecektir.

Genelde metin tabanlı takılmaya çalışırsanız rahatlıkla yetecektir.
Belirttiğiniz diğer platformlar daha çok video ve resim ağırlıklı olduğu için kat kat fazla internet harcar. Technopat metin bazlı bazen de fotoğraflar mevcut. 100 MB bile yiyeceğini sanmıyorum

Bunu kestirmek zor sonuçta metin tabanlı olsa da profil fotoğrafları ve üçüncü taraf videolar, fotoğraflar internetinizi daha çok yiyecektir.

Çözüm

Metin tabanlı takılıyorum çok teşekkürler.

Belirttiğiniz diğer platformlar daha çok video ve resim ağırlıklı olduğu için kat kat fazla internet harcar. Technopat metin bazlı bazen de fotoğraflar mevcut. 100 MB bile yiyeceğini sanmıyorum.

Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı