Technopat Sosyal 2023 Güncellemesi

Bu özellik Xenforo'ya mı geldi yoksa siz kodladınız mı?
Özel eklenti aldık.
GIF özelliği çözüm sayısına göre olsa nasıl olur sizce?
Mesaj ve 1 yıl üyelik kafi bence yine de günü geldiğinde tekrar değerlendiririz.
Mizahi konu açtığında o bildirimi göz ardı etseniz olmaz mı? İşin o kısmıyla uğraşmak yerine farklı yenilikler getirmek daha mantıklı çünkü.

Düzenleme süresi kısalırsa daha da düzenleyemezsin ki?

Evet GIF tarafı için kötü haber böylece gelmiş oldu.

Neyse, zaten böyle olacağı konu doğduğu andan itibaren belliydi.

Hocam "İndirim Köşesi" hariç gene Kullanıcı Haberleri ve Konu Dışı süresine düşürme yapmayı düşünüyor musun?

Mizahi konu açtığında o bildirimi göz ardı etseniz olmaz mı? İşin o kısmıyla uğraşmak yerine farklı yenilikler getirmek daha mantıklı çünkü.
Tek tük istemediğimiz konular açıyorsa dediğiniz makul ama yılda birkaç defa istediğimiz konuları açıyorsa bu özelliği kullanmanın manası yok.

Takip mevzusu için benim konumu örnek olarak koyduğunuz için teşekkür ederim. Çok iyi bir özellik olmuş o.

Bunun için Sosyal Önerileri kategorisinde öneri konusu açmadıysanız açabilir misiniz?
Hocam "İndirim Köşesi" hariç gene Kullanıcı Haberleri ve Konu Dışı süresine düşürme yapmayı düşünüyor musun?
İndirim Köşesinde indirimler bitebiliyor o yüzden kısaltıyoruz ama KH ve KD'da böyle bir durum yok. Denetime ek yük getireceğinden sanmıyorum.

Neyse GIF ve istediklerimi alamadığım için şimdi kaldığım yerden devam edip "GIF GETİRİN YÖNETİM NEREDE?" diyebilirim.

Şakası bir yana gerçekten konuya gelecek mesajları yarına doğru tahmin etmiş olayım sizin için en çok "GIF nerede?" ve "X veya Y kategorisi kapanabilir mi?" gelecektir.

Hadi iyi akşamlar.

@Emre C hocam uzun uzun tartışılır ama indirim köşesinde konu onaylama olayı da kaldırılabilir mi? Konu onayı olmadığından yanlış kategoride konu açanlara ve yanlış açılmış konuya cevap verenlere katlanan cezalar ile suistimal önlenebilir kanaatindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…