Technopat Sosyal 2023 Güncellemesi

• Konuyu başlatan Emre C
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 188
  • Görüntüleme 31.405
@Emre C hocam uzun uzun tartışılır ama indirim köşesinde konu onaylama olayı da kaldırılabilir mi? Konu onayı olmadığından yanlış kategoride konu açanlara ve yanlış açılmış konuya cevap verenlere katlanan cezalar ile suistimal önlenebilir kanaatindeyim.
Ben bunu gündeme getirmiştim, diğer yöneticiler olumlu yaklaşmadı maalesef. Alternatif çözüm olarak konu açma süresini düşürmeyi düşündük zaten bu yönde de öneriler geldi.

Ben bunu gündeme getirmiştim, diğer yöneticiler olumlu yaklaşmadı maalesef. Alternatif çözüm olarak konu açma süresini düşürmeyi düşündük zaten bu yönde de öneriler geldi.
Hocam etik bir örnek olmayacak biliyorum ama çokça bilinen 2. bir forumda onay süreci yok. Oranın indirim bölümü çok daha aktif kullanılıyor. Konu onaya takılmadığı için anlık indirimlerdn oranın üyeleri daha fazla faydalanıyor. İlk açıldığı zamanlarda Sosyal kıyaslanamayacak düzeyde daha aktifti. Ama konu onay süresi 5 dakika bile uzadığında biten anlık indirimler olmaya başladı artık. Sosyal kitle olarak biraz daha büyük bir platform kabul ediyorum. Ama indirim köşesinin ruhuna aykırı bir kere. En azından onaylanmadan İndirim köşesi bölümünde görünse. Onaylanınca ana sayfadaki konuların arasına düşse. Bu mümkün mü?

Konuyu açan kişide belirtilse çok daha yararlı olur.

Kar efektini koydulduktan sonra giden özellik acaba niye, neden gitti unutuldu mu? @Emre C

1672530005084.png

Şu kısımdaki kar efekti tam oturmamış sanki.

diğer yöneticiler olumlu yaklaşmadı maalesef.

Konu onay olayını tamamen kaldırmak sıkıntı olur. Olumlu yaklaşmamaları bence doğru karar, sırf orada onay olmuyor diye gece geç saatlerde her türlü yasa dışı işler, kural ihlali vb. şeyler dönebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı