Yusufimo Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #51 Ellerinize sağlık. Çok güzel olmuş.
shush Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 2.295 Çözümler 13 1 Ocak 2023 #52 İzle-İzlemekten vazgeç butonu biraz daha altlara konulabilir bence. En ortada olunca göz ilk ona çarpıyor.
İzle-İzlemekten vazgeç butonu biraz daha altlara konulabilir bence. En ortada olunca göz ilk ona çarpıyor.
467838 Kilopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.730 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer Türkiye, Konya 1 Ocak 2023 #53 Biri durum paylaşınca gelen bildirim mesajı İngilizce.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.936 Makaleler 1 Çözümler 18 1 Ocak 2023 #54 Güzel olmuş, elinize sağlık.
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.796 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 1 Ocak 2023 #55 Hocam ön ek takip özelliği gelecek mi?
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 1 Ocak 2023 #56 Emre C dedi: Anonimleştirme özelliği için çalışmalarımız devam ediyor, yıl içinde ekleyeceğimizi umuyorum. Genişletmek için tıkla... Bu özelliği biraz daha açar mısınız?
Emre C dedi: Anonimleştirme özelliği için çalışmalarımız devam ediyor, yıl içinde ekleyeceğimizi umuyorum. Genişletmek için tıkla... Bu özelliği biraz daha açar mısınız?
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #57 Keşke işletim sistemimizin gözükeceği kısmı kapatıp açma kutucuğu geri gelse... Bu kadar şey getirdiniz bir tek onu getiremediniz. Saçmalık. Not: Hakaret değil eleştiridir.
Keşke işletim sistemimizin gözükeceği kısmı kapatıp açma kutucuğu geri gelse... Bu kadar şey getirdiniz bir tek onu getiremediniz. Saçmalık. Not: Hakaret değil eleştiridir.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #58 Heiwa9 dedi: Keşke işletim sistemimizin gözükeceği kısmı kapatıp açma kutucuğu geri gelse... Bu kadar şey getirdiniz bir tek onu getiremediniz. Saçmalık. Genişletmek için tıkla... Çünkü eklentinin sahibi tarafından güncellenmesi gerekiyor, güncellenmeyince Sosyal yönetimi ne yapabilir? Mayıs 2021'den beri bekliyorum ben de düzelmesini ancak yapacak bir şey yok.
Heiwa9 dedi: Keşke işletim sistemimizin gözükeceği kısmı kapatıp açma kutucuğu geri gelse... Bu kadar şey getirdiniz bir tek onu getiremediniz. Saçmalık. Genişletmek için tıkla... Çünkü eklentinin sahibi tarafından güncellenmesi gerekiyor, güncellenmeyince Sosyal yönetimi ne yapabilir? Mayıs 2021'den beri bekliyorum ben de düzelmesini ancak yapacak bir şey yok.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #59 AJFA dedi: Çünkü eklentinin sahibi tarafından güncellenmesi gerekiyor, güncellenmeyince sosyal yönetimi ne yapabilir? Mayıs 2021'den beri bekliyorum ben de düzelmesini ancak yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Akıllara gelen soru: Önceden vardı şimdi nasıl olmuyor da güncelleme istiyorlar?
AJFA dedi: Çünkü eklentinin sahibi tarafından güncellenmesi gerekiyor, güncellenmeyince sosyal yönetimi ne yapabilir? Mayıs 2021'den beri bekliyorum ben de düzelmesini ancak yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Akıllara gelen soru: Önceden vardı şimdi nasıl olmuyor da güncelleme istiyorlar?
adrwx Centipat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 517 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #60 Heiwa9 dedi: Akıllara gelen soru: Önceden vardı şimdi nasıl olmuyor da güncelleme istiyorlar? Genişletmek için tıkla... Önceden vardı ancak siteyi kastırıyordu. Daha iyi bir sürüm kullanırlarsa kasma ortadan kalkacaktır. Yani isteseler eski sürümdeki GIF özelliğini getirirler ama sitenin anası ağlar.
Heiwa9 dedi: Akıllara gelen soru: Önceden vardı şimdi nasıl olmuyor da güncelleme istiyorlar? Genişletmek için tıkla... Önceden vardı ancak siteyi kastırıyordu. Daha iyi bir sürüm kullanırlarsa kasma ortadan kalkacaktır. Yani isteseler eski sürümdeki GIF özelliğini getirirler ama sitenin anası ağlar.