Technopat Sosyal 2024 Planlarımız

Harika.

502 bad gateway ek olarak ben ekleyeyim.

Bir de, bilgisayar sürümünde olan hem alt kısımda hem üstte olan sayfa değiştirme mobilde yok. Ona da el atarsınız herhalde.

Bu hata son zamanlarda çıkmaya başladı ama sebebi Cloudflare kaynaklı olabilir. Ticket açmam gerekecek bunun için.

Sosyalin mobil versiyonu için de bir yenilik olacak mı acaba?

XenForo 2.3 sürümü mobilde ne yenilik getirecekse o.

GIF'i MariaDB 10.11 ve XenForo 2.3 sonrası getirmeyi planlıyoruz.

Resim yüklerken bizim mi WebP'e dönüştürmemiz gerekecek yoksa sunucu halledecek mi?
Hayır, sizin hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Sunucu halledecek.

Hocam GIF sunucu yüzünden mi gecikti bu kadar?

Bu hata son zamanlarda çıkmaya başladı ama sebebi Cloudflare kaynaklı oalbilir. Ticket açmam gerekecek bunun için.
Son zamanlarda sitede çeşitli problemler meydana gelmeye başladı. macOS, iPadOS ve iOS ile mesaj yazarken yazı siliniyor veya birbirine giriyor. Bir karakter silince veya mesajı geri alınca düzeliyor. Safari yüzünden mi, yoksa site yüzünden mi denemedim fakat oldukça rahatsız edici. Bir de resim yüklerken rastgele olarak Cloudflare tarafından engellenebiliyorum.
GIF'i MariaDB 10.11 ve XenForo 2.3 sonrası getirmeyi planlıyoruz.
Bunu sürekli olarak sordukları için sözde soru olarak sormuştum ama cevaplanması iyi oldu. Şimdi 50 sayfa boyunca GIF mesajı gelmez umarım. Çok ufak bir fayda için sunucuya gerçekten çok büyük bir yük bindiriyor.

GIF profil resmi olayı artık geri mi dönse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…