M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #71 Haklısınız, mesela ben önce ana sayfada cevap verebileceğim ciddi bir konu varsa önce ona yardım ederim. Sonra konu dışına geçerim.
Haklısınız, mesela ben önce ana sayfada cevap verebileceğim ciddi bir konu varsa önce ona yardım ederim. Sonra konu dışına geçerim.
egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.090 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 30 Nisan 2021 #72 Hocam termal macununuzu yenileyin. Ayrıca format atarsanız sorun kalmaz.
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #73 Mesela biraz önce bu iki konuya cevap yazdım. Ondan sonra bu konuya geldim. Microsoft Store'daki Kali Linux ile siber güvenlik çalışılır mı? Nasıldır bu Microsoft Store'daki Kali Linux? www.technopat.net Tarayıcılarda video izlerken kasmalar oluyor Youtube'da video açık iken sekmeyi aşağı kaydırınca kasa kasa iniyor. Normalde 60 FPS çalışan tarayıcı 5-10 FPS'e iniyor gibi bir şey. Bilgisayarım kötü değil ve yeni format atıldı. Sebebi ne olabilir? www.technopat.net
Mesela biraz önce bu iki konuya cevap yazdım. Ondan sonra bu konuya geldim. Microsoft Store'daki Kali Linux ile siber güvenlik çalışılır mı? Nasıldır bu Microsoft Store'daki Kali Linux? www.technopat.net Tarayıcılarda video izlerken kasmalar oluyor Youtube'da video açık iken sekmeyi aşağı kaydırınca kasa kasa iniyor. Normalde 60 FPS çalışan tarayıcı 5-10 FPS'e iniyor gibi bir şey. Bilgisayarım kötü değil ve yeni format atıldı. Sebebi ne olabilir? www.technopat.net
bang1 Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 1 Yer DIO's Mansion Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #74 Katılıyorum hocam ancak bazen basit çözümler işe yarayabiliyor ondan ilk onları denemekte fayda var.