Technopat Sosyal amacından sapıyor

Toplumumuzun araştırmadan uzak bir toplum olduğu da öngörülürse sorulan şeylerin basit cevapları olabileceği ihtimalini de düşünmek gerekiyor. Çok basit şeyler için veya daha önce benzer sorunlarla ilgili açılan tonlarca konu varken hiç bakmadan araştırmadan yeni bir konu açılıyorsa yardım etmeye isteksiz olunması gayet normal. Örneğin "Bilgisayarım yavaşladı virüs mü var?" isimli bir konuyu açan arkadaş virüs taraması yapmadan virüs olup olmadığını soruyor. Bu konuya tabii ki karşıdakinin zahmeti kadar zahmet edip "Format at" yazan arkadaşlara sonsuz hak veriyorum. Ayrıca platformda bilgi birikimi ve benzer sorunların tekrar tekrar yaşanması bunları araştıran arkadaşlar tarafından kolaylıkla bulunabildiği için çoğu sorununu yeni bir konu açmadan çözebiliyor.

Yukarda söylediklerimi size hak vermediğimden söylemiyorum sadece geçerli bir sebep belirtiyorum. Ne olursa olsun şunu biliyorum ki bu platformun en kötü hali bile diğerlerinden kat kat daha iyi.

Hocam kayıt esnasında bir test olsa, en azından RAM falan nedir bilenler konulara cevap verebilse?

Ya bence biraz aşırıcılığa kaçıyor bu. Herkese açık bir yer burası. İyisi de gelecek kötüsü de. Beğenmediğiniz içerikleri görmezden gelmek, en etkili silah.

Kötü niyetli insanlar, ilgi göremedikleri yerde barınamazlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı