Arkadaşlar bilgisayarım açık olduğunda her 10 dakikada bir sosyale giresim geliyor. Kendimi engelleyemiyorum. Bazen sadece okuyup çıkıyorum bazen de cevap yazıyorum. Nasıl düzeltebilirim bu durumu?
Arkadaşlar bilgisayarım açık olduğunda her 10 dakikada bir sosyale giresim geliyor. Kendimi engelleyemiyorum. Bazen sadece okuyup çıkıyorum bazen de cevap yazıyorum. Nasıl düzeltebilirim bu durumu?
Sana Sosyal virüsü bulaşmış. Bu bağımlılığını boş konular ile değil de sistem sorunlarını okuyarak geçir. Sistem toplama gibi saçma konulara giriş yapma bile.
Yapacağın bir şey yoksa bu durum normal. Yalnızca burası için de geçerli değil, genel olarak bu tarz çoğu site kişide bağımlılık gibi bir şey yapabiliyor ancak zamanını geçirecek başka bir şey bulunca direk bırakıyorsun, benim tecrübem bu şekilde en azından.