Çözüldü Technopat Sosyal Bağımlılık Yapıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BalikŞuşişi

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar bilgisayarım açık olduğunda her 10 dakikada bir sosyale giresim geliyor. Kendimi engelleyemiyorum. Bazen sadece okuyup çıkıyorum bazen de cevap yazıyorum. Nasıl düzeltebilirim bu durumu?

Arkadaşlar bilgisayarım açık olduğunda her 10 dakikada bir sosyale giresim geliyor. Kendimi engelleyemiyorum. Bazen sadece okuyup çıkıyorum bazen de cevap yazıyorum. Nasıl düzeltebilirim bu durumu?
Sana Sosyal virüsü bulaşmış. Bu bağımlılığını boş konular ile değil de sistem sorunlarını okuyarak geçir. Sistem toplama gibi saçma konulara giriş yapma bile.

Moderatörlerden ceza isteyebilirsin. Böylece cevap yazamadığın için sıkılır çıkarsın. Tamamen çıkma ama, sadece daha az gir.

Technopat Sosyal'in, ödüller listesinin, son satırına göre biraz ailenizle vakit geçirmelisiniz.

Yapacağın bir şey yoksa bu durum normal. Yalnızca burası için de geçerli değil, genel olarak bu tarz çoğu site kişide bağımlılık gibi bir şey yapabiliyor ancak zamanını geçirecek başka bir şey bulunca direk bırakıyorsun, benim tecrübem bu şekilde en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…