Technopat Sosyal Başka Hesaba Giriyor

Konuyla İlgili Aynı Sorunu Yaşayan var mı ?

• Evet bu sorun bende de var...

Oy: 7 87,5%
  • Hayır bu sorun bende yok...

Oy: 1 12,5%

• Oy verenlerin toplamı
    8
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Technopat girdiğim zaman otomatik bir başkasının hesabına girildiğini fark ettim. Technopat Sosyalde araştırma yaptım. Herkes otomatik başkalarının hesabına girmiş. Bu otomatik giren kişiler bizim hesabımız üzerinden gereksiz konu açarlarsa hesabımız ban yemesi veya ceza yeme ihtimali var mı ?

Bu sorun dün akşam bende de vardı. Sabah yine oldu tekrar giriş yapınca düzeldi.

Bu hatanın sebebi sunucu için önceki Firewall sistemimizi değiştirip yeni sisteme geçmemizden dolayı oluyor. Sitemizin büyüklüğü ele alındığında Firewall değişim işlemi tahmin edilen süreden çok daha fazla sürdü. Bu da sizlerin ve bizlerin aktif olduğu zamana kadar uzadı ve geçiş esnasındaki uyarı mesajıyla karşılaşmamıza sebep oldu. Şuan da sistem sıkıntısız bir şekilde çalışmaktadır. Ara sıra yine kesintiler olacaktır.

İyi Sosyaller. :)

Tüm tarayıcılarınızı kapatın ve CCleaner ile tüm tarayıcılarda çerez temizliğinizi yapın. Ardından tekrar girmeyi deneyin.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba bugün bu saatlerde technopat sitesine girmeye çalıştım 1 .2 kere hata verdi sonrasında benim kulanmadıgım halde başka bir hesapa girilmiş bir şekil siteye girdi. Her siteye girdigimde böyle bir sorunla karşılaşıyorum.

@Recep Baltaş @Ali Güngör

Dosya Ekleri

• 22.png
    22.png
    91,6 KB · Görüntüleme: 257
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı