Muhammed Demir Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 197 Yer Trabzon 4 Aralık 2020 #1 Technopat Sosyal'de konu açtığımda konulara cevap yazıldığında bildirim ikonunda sayı gözükmüyor.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.213 Makaleler 1 Çözümler 62 4 Aralık 2020 #2 Size birkaç sorum olacak. Sorularım: Kullandığınız tarayıcı nedir? Fazladan kullandığınız eklentiler var mı? Ayarlardan bildirimleri açtınız mı? Bana örnek bir ekran görüntüsü atabilir misiniz? Konuya lütfen benzer sorunu yaşayanlar dışında kimse yazmasın Size elimden geldiğince yardımcı olacağım Son düzenleme: 4 Aralık 2020
Size birkaç sorum olacak. Sorularım: Kullandığınız tarayıcı nedir? Fazladan kullandığınız eklentiler var mı? Ayarlardan bildirimleri açtınız mı? Bana örnek bir ekran görüntüsü atabilir misiniz? Konuya lütfen benzer sorunu yaşayanlar dışında kimse yazmasın Size elimden geldiğince yardımcı olacağım
Muhammed Demir Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 197 Yer Trabzon 4 Aralık 2020 #3 Kullandığım tarayıcı: Google Chrome. Fazladan kullandığım eklenti: Yok. Ayarlardan bildirimleri açtınız mı: Evet.
Kullandığım tarayıcı: Google Chrome. Fazladan kullandığım eklenti: Yok. Ayarlardan bildirimleri açtınız mı: Evet.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.213 Makaleler 1 Çözümler 62 4 Aralık 2020 #4 Muhammed Demir dedi: Kullandığım tarayıcı: Google Chrome. Fazladan kullandığım eklenti: Yok. Ayarlardan bildirimleri açtınız mı: Evet. Genişletmek için tıkla... Bana örnek bir ekran görüntüsü atar mısınız? Konuları takip ediyor musunuz?
Muhammed Demir dedi: Kullandığım tarayıcı: Google Chrome. Fazladan kullandığım eklenti: Yok. Ayarlardan bildirimleri açtınız mı: Evet. Genişletmek için tıkla... Bana örnek bir ekran görüntüsü atar mısınız? Konuları takip ediyor musunuz?
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 4 Aralık 2020 #5 Ayarlardan konularınıza gelen bildirimleri görmeyi kapatmış olabilir misiniz? Bir bakın ona. Profil fotoğrafınıza tıklayın sağ üstteki> Sosyal Seçenekleri> İçerik ayarları kısmı.
Ayarlardan konularınıza gelen bildirimleri görmeyi kapatmış olabilir misiniz? Bir bakın ona. Profil fotoğrafınıza tıklayın sağ üstteki> Sosyal Seçenekleri> İçerik ayarları kısmı.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.327 Makaleler 1 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 4 Aralık 2020 #6 Bende de var aynı sorun. Chrome kullanıyorum. Bir konu oluşturduğumda, cevap veren kişi mesajımı alıntılamadığı sürece bildirim gelmiyor. "+ Alıntı" veya "Cevapla" seçenekleri olmadan yapılan yorumlar için konuşuyorum. Bildirimler açık.
Bende de var aynı sorun. Chrome kullanıyorum. Bir konu oluşturduğumda, cevap veren kişi mesajımı alıntılamadığı sürece bildirim gelmiyor. "+ Alıntı" veya "Cevapla" seçenekleri olmadan yapılan yorumlar için konuşuyorum. Bildirimler açık.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.213 Makaleler 1 Çözümler 62 4 Aralık 2020 #7 imnotagamer dedi: Bende de var aynı sorun. Chrome kullanıyorum. Bir konu oluşturduğumda, cevap veren kişi mesajımı alıntılamadığı sürece bildirim gelmiyor. "+ Alıntı" veya "Cevapla" seçenekleri olmadan yapılan yorumlar için konuşuyorum. Bildirimler açık. Genişletmek için tıkla... Konuyu takip ediyor musunuz?
imnotagamer dedi: Bende de var aynı sorun. Chrome kullanıyorum. Bir konu oluşturduğumda, cevap veren kişi mesajımı alıntılamadığı sürece bildirim gelmiyor. "+ Alıntı" veya "Cevapla" seçenekleri olmadan yapılan yorumlar için konuşuyorum. Bildirimler açık. Genişletmek için tıkla... Konuyu takip ediyor musunuz?
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.327 Makaleler 1 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 4 Aralık 2020 #8 Zakramoreas dedi: Konuyu takip ediyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Konu benim konum zaten.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 4 Aralık 2020 #9 imnotagamer dedi: Konu benim konum zaten. Genişletmek için tıkla... Olsa bile takip etmeyebiliyorsunuz. Belki bug falan olup kapanmıştır o seçenek.
imnotagamer dedi: Konu benim konum zaten. Genişletmek için tıkla... Olsa bile takip etmeyebiliyorsunuz. Belki bug falan olup kapanmıştır o seçenek.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.213 Makaleler 1 Çözümler 62 4 Aralık 2020 #10 imnotagamer dedi: Konu benim konum zaten. Genişletmek için tıkla... Yine de bir kontrol eder misiniz? Çünkü bu dediğiniz bir problem değil, bir ayarı kapalı unutmuş olabilirsiniz.
imnotagamer dedi: Konu benim konum zaten. Genişletmek için tıkla... Yine de bir kontrol eder misiniz? Çünkü bu dediğiniz bir problem değil, bir ayarı kapalı unutmuş olabilirsiniz.