Technopat Sosyal bir roman yazıyor!

Muzaffer bağırsak enfeksiyonu geçiriyordu. Sonra "diğer hobiler" adlı bölüme bağırsak enfeksiyonu geçirdim diye konu açıp, yardım bekliyordu...

Muzaffer Technopat Sosyal 2077 evrenine ışınlanmıştı, burada her şey teknolojiden ibaretti.
Dışarıda uçan araçlar, yürüyen bisikletler ve Teknik Destek konularından başka bir şey yoktu.
Gözünü Erkekler Soruyor kategorisinde açar derin bir uykudan sonra.

Son düzenleme:
Muzaffer Technopat Sosyal 2077 evrenine ışınlanmıştı, burada her şey teknolojiden ibaretti.
Dışarıda uçan araçlar, yürüyen bisikletler ve Teknik Destek konularından başka bir şey yoktu.
Böylece Muzaffer aslında anılarının başka insanlar tarafından yazıldığını öğrendi. İşte Muzaffer'in savaşı şimdi başlıyordu. Yazılan senaryoya uyacak mıydı yoksa o senaryoyu kendi mi yazacaktı?

Beyler, ben bunu Word belgesine kaydediyorum, birlikte yayınlarız.
Aynaya baktığında, gözlerinin kanlandığını görür. O sırada önünde bir klavye belirir. Buradan çıkmak için “Çıkış Yap” tuşuna basar.
Ve siteden çıkışını yapar...
Gözünü yatakta açar, fakat burası evi falan değildi. Resmen bir hapishaneydi! Bir anda Mesut Komiser’in kendisini sorguya çektiğini hatırlar. “Bunlar ne lan Muzaffer!”

Kapıdaki Başgardiyan Mehmet Bey’e seslenir: “Mesut Komiser’i çağırın.” Mesut Komiser içeriye girer. “ Iğğıığığı! Şimdi mi pişman oldun lan! En az 10 yılın var burada!”

Son düzenleme:
Ben bunu Word belgesine kaydediyorum, birlikte yayınlarız.
Aynaya baktığında, gözlerinin kanlandığını görür. O sırada önünde bir klavye belirir. Buradan çıkmak için “çıkış yap” tuşuna basar.
Ve siteden çıkışını yapar...
Gözünü yatakta açar, fakat burası evi falan değildi. Resmen bir hapishaneydi! Bir anda mesut Komiser'in kendisini sorguya çektiğini hatırlar. “bunlar ne LAN Muzaffer!”

Kapıdaki başgardiyan Mehmet Bey'e seslenir: “mesut Komiser'i çağırın.” mesut komiser içeriye girer. “ ığğıığığı! Şimdi mi pişman oldun LAN! En az 10 yılın var burada!”

Hapishanede mahkum dizisini izleyip ondaki yöntemler ile hapishaneden kaçar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı