Technopat Sosyal ceza sistemi hakkında önerim

• Konuyu başlatan Silinen üye 311895
  • Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son düzenleme:
Ben de daha dün soru cümlesi kurmamış olmama rağmen sonuna soru işareti değil de nokta koyduğum için ceza yedim.
Bir de küfür yazanlar var onlar ceza yemiyor. Bizim yazım yanlışından ceza yememiz saçma.
Üstteki sizin yazdığınız.
Ayrıca kim küfür etmiş de ceza almamış?

Son düzenleme:
Monitör yerine "Moniitör" yazıldı diye hiçbir üyeye uyarı verilmez, verilemez. Böyle bir durum söz konusu değil.

Hocam ondan zaten yemiyoruz onlar olabilecek şeyler zaten eyvallah diyoruz ama uyarılar değişmesi gerek.

Ben moderasyona etmediğim lafı bırakmıyorum. Elli kere banlanırdım da ha. Gerçekten sabırlı insanlar.

Ama sabırlı olmaları işlerini dört dörtlük yaptıkları anlamına gelmiyor.

Bu sistem mantıklı fakat kodlama gerektiriyor. Uzun vadede uygulayabiliriz.

Sonda çok güzel saçmalamışsın kardeşim. Mesaj yazabilmek için 2018 yılında üye olmak falan ne alaka? Burası ekşi sözlük değil, insanlar karşılaştığı sorunlara, problemlere veya sıkıntılara bir cevap ve çözüm arıyor burada. Öyle bir şey olursa 10 ay sonra in cin top oynar bu forumda.

Getirebilir sakin ol şimdilik yapılmadı bilgisi olmayan kişilerin mesaj yazmasını engellemek veya foruma alışmış kişilerin mesaj yazabilse hatalar olmaz amacıyla dedim ve sadece yıl değil 200 mesajı olan ve üstü kullancılar yazabilsin gibi olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…