Ben ekran görüntüsü atsam olay çıkar
Ben ekran görüntüsü atsam olay çıkar
Ben ekran görüntüsü atsam olay çıkar![]()
Monitör yerine "Moniitör" yazıldı diye hiçbir üyeye uyarı verilmez, verilemez. Böyle bir durum söz konusu değil.Yöneticilerin bile yanlış yaptığını gördüm. Bence değişmesi gerek. Tabii düzeltti ama bizde direkt ceza veriliyor.
Eki Görüntüle 1234806
Üstteki sizin yazdığınız.Ben de daha dün soru cümlesi kurmamış olmama rağmen sonuna soru işareti değil de nokta koyduğum için ceza yedim.
Bir de küfür yazanlar var onlar ceza yemiyor. Bizim yazım yanlışından ceza yememiz saçma.
Monitör yerine "Moniitör" yazıldı diye hiçbir üyeye uyarı verilmez, verilemez. Böyle bir durum söz konusu değil.
Bu sistem mantıklı fakat kodlama gerektiriyor. Uzun vadede uygulayabiliriz.Ceza uygulamaları değişebilir. Süreleri daha fazla veya daha az olabilir. Örnek söylüyorum uygunsuz üslup yaptığı zaman 8 saat uyarı alsın eğer 16 saat içerisinde tekrar yaparsa 32 saat olacak 64 saat icerisinde tekrar bir hata yaparsa 128 saat ceza alacak. Yani ceza sürelerinin iki katı süresinde yanlış yaparsa katlanacak. İnşallah anlatabilmişimdir.
Bu sistem mantıklı fakat kodlama gerektiriyor. Uzun vadede uygulayabiliriz.
Sonda çok güzel saçmalamışsın kardeşim. Mesaj yazabilmek için 2018 yılında üye olmak falan ne alaka? Burası ekşi sözlük değil, insanlar karşılaştığı sorunlara, problemlere veya sıkıntılara bir cevap ve çözüm arıyor burada. Öyle bir şey olursa 10 ay sonra in cin top oynar bu forumda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.