Technopat Sosyal Güvenilir mi?

Technopat ve Technopat Sosyal Güvenilir mi?

• Güvenilir

• Güvenilir değil

• Kesinlikle Güvenilir değil

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Evet bende ayni tepkiyi verdim ama artik maalesef değil [emoji31][emoji31][emoji31][emoji31]
Ne? Niye? Neden? Olamaz. [emoji21][emoji21][emoji17][emoji53][emoji30]

Sent from my FIG-LX1 using Technopat mobile app
@Geronix eksik olma dostum Umarım görevimi düzgünce yapabilmişimdir

Technopat sistem ve site olarak gayet güzel ve başarılı. Ama kullanıcılar sonuçta insan. Bunu unutmamak gerek
Abi emin ol görevini çok iyi yapmıştın

Son düzenleme:
Açtığım konuya şaşıranlar olmuş. Konuyu bu siteye ilk kez girenler için açtığımı söylemiştim. İllaki de Google'de "Technopat Sosyal Güvenilir mi?" diye aratanlar vardır. Bu şekilde arama yaptıklarında, karşılarına düzgün bir kaynak çıksın istedim.
Cevabınız için teşekkürler, gördüğüm ihlalleri raporluyorum.
Keşke " Bir fikrim yok " diye de bir şık koysaydın.
Herkesin cevabı net olsun
Site güvenirliğinden kasıt nedir burada verilen bilgililerin güvenliği mi? Alım-Satım konuları mı? Genel mi? Cevap genel ise güvenilir bir site.
Genel olarak, evet.
Güvenilir değil diyen insan çıkmaz buradan.
Sosyal ezber bozuyor
Bkz.

Mikail Fidan, virüslere bile ban atıyor. Güvenli mi değil mi anlarsınız artık.
Kaspersky ile virüslere ben de ban atıyorum Bu konumdan bakabilirsiniz. Yoksa zararlılar bana ban atıyor. Bu arada mesajını komik olmuş.
Oylamayı değiştiremiyor muyuz? Yanlışlıkla 'Güvenilir Değil' seçeneğini seçtim
Siz, bir sınava girdiğinizde A-B-C-D-E gibi, bütün şıkları işaretliyor musunuz?

Genel olarak demek istedim, bölüm ayrımı yok

Arkadaş güvenlik konusunda son derece titiz, kullanıcı adından ve imzasından belli.
Evet,doğru Bilgisayarımı antivirüs ile koruyorum. Güvenlik konusunda titiz olmazsam, hackerler benim için titiz oluyor Antivirüs ile içeriden koruduğum kadar, (yazılımsal olarak) Dışarıdan akım korumalı piriz ve güç kaynağı ile koruyorum
Yanıt için teşekkürler
Evet, yanlış bilgilendirme yapmamak için dikkat etmek gerekiyor
Evet, marka hastası çok
Technopat güvenilir değil. Yalan yanlış bilgiler dolu ve virüslü içerik kaynıyor.

Şaka şaka, zaten güvenilir olmasa niye buraya üye olayım?
Ahahahahahahhaah Konuyu siteye ilk kez girenler için açtığımı söylemiştim

Aylık sistem önerilerini F/P olarak pek tasvip etmesem de güvenilirdir.
Yanıt için teşekkürler
@Geronix eksik olma dostum Umarım görevimi düzgünce yapabilmişimdir

Technopat sistem ve site olarak gayet güzel ve başarılı. Ama kullanıcılar sonuçta insan. Bunu unutmamak gerek
Site geç açılıyor,sayfalar geç yükleniyor Bunu da göz ardı etmemek gerek

Yanıt için teşekkürler
Tercihe göre değişebilir, önerinizi yöneticilere söyleseniz daha iyi olabilir
Biraz alakasız oldu ama. Painkiller bu gün itibariyle yönetici değil maalesef
Bence de, biraz alakasız olmuş
Yanıt için teşekkürler
Bu ülkede kimseye güven kalmadı.
Bu mesajın konumuz ile alakasını göremedim
Ne? Niye? Neden? Olamaz.
Bunu, açılan ayrı konuda konuşsak olur mu?
Verilen bilginin hatalı olma durumu sorun başka bir şeyden kaynaklanıyorsa var aksi taktirde bilen olmadığı durumlarda sorun ile baş başa kalıyorsunuz.
Cevabınız için teşekkürler
Devletin resmi sitesi gibi tereddütsüz şekilde kullanıyorum. Mesela aklıma bir şey gelince Google'a "X programı Technopat" yazıp, yorumlara bakıyor ve duruma göre kullanıyorum o programı.
Cevabınız için teşekkürler
Bu soruyu, Technopat sosyal'e sorman çok mantıksız.
Kime sorayım? Buranın güvenilir olup olmadığını en iyi, buranın kullanıcıları bilir
Evet bende ayni tepkiyi verdim ama artik maalesef değil

Sent from my FIG-LX1 using Technopat mobile app

Abi emin ol görevini çok iyi yapmıştın
Hoşça kal eski moderatör
3 senedir üyeyim henüz güvenilirligini tartistiracak bir olay yasanmadi bildigim kadariyla
Bazi seyler var ama o bu basligin konusu degil
Güvenilirliğini tartışmıyorum zaten Arama motorlarına "
Technopat Sosyal Güvenilir mi?" Yazanlar için faydalı olsun Tüm internet alemi buradan yararlanabilir

Recep bey, Google chrome; sizin dediklerinizin tersini söylüyor. Chrome'yi banlayın!

@bilinçli pars Mikail abi sensin değil mi? Güvenli değil diyeni banlamak için açtın değil mi konuyu
Sosyal'de dublex hesap yasak. Ayrıca ben, Mikail Fidan değilim ama. o şekilde bir karar alınırsa Mikail bey, kendini banlayarak internet tarihine adını yazdırır. Ahahahahahahahahaha

O kadar kişinin ahı çıkıyor @MF
Ahahahahahahahahhaha
Hahahahahaha Bir de "Burada kimse güvenilir değil demez" diyenler vardı
Tespite gel Mikail'i banlama vakti gelmiş @MF
O tespiti ilk ben yaptım ama, kaç gündür gülmekten mesaj yazamadım

@bilinçli pars maşallah o nasıl cevap yazmak öyle Kendimi bulmak için uğraştım resmen Site birkaç defa güncelleme ve sistem düzenlemesi için yavaşladı evet. Hatta biz de moderasyon ile ilgili biraz duraklama yaşamıştık. Xenforo kaynaklı bir uyumluluk sorunu gibi bir şey sanırım. Ama düzeldi diyebilirim bugünlerde sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…