Technopat/Sosyal Hayatınıza Ne Kattı?

Evet arkadaşlar,
Tecnopat/ Sosyal, yazım kuralları, sitem toplama- donanım ve özelliklerini tanıma dışında hayatınıza ne kattı?
Konunun girişinde yazım kuralları ve donanım bilgisi hariç dediğin için oraya hiç girmiyorum abi.
Bana insanlığın hala ölmediğini, yere düşsen dahi alay etmeden seni tekrar ayağa kaldırabilecek birileri olduğunu ve hayata çok farklı açıdan bakabileceğimi öğreten bir forum oldu. Teşekkürler Technopat!
 

Tasarım olarak SDN Forum ile aynı olduğundan dolayı kendimi SDN'de sandım SDN'deyim, hepinizi beklerim. Güzel bir forum cidden. En azından "Gereksiz Mesajlar" diye yasaklanmıyoruz. Noktadan sonra bir boşluk bıraktık diye de yasaklanmıyoruz.
 
Noktadan sonra bir boşluk bıraktık diye de yasaklanmıyoruz.

Noktadan sonra bir boşluk bırakınca biz de yasaklanmıyoruz. [emoji6]

En azından "Gereksiz Mesajlar" diye yasaklanmıyoruz.

Konu ile alakasız boş ve gereksiz mesaj yazınca, konu amacıncan sapıyor. Verilen cezalar da bu yüzden. Konuyu amacından saptırırsanız haliyle ceza almanız da normaldir. (Bu mesajınızdaki gibi... )
 
Piyasadaki, neredeyse her işlemci ekran kartı kombinasyonun GTA 5 kaldırıp kaldıramayacağını öğrendim!..
Onun dışında forumda öyle aman aman rehberler bilgi paylaşımı yok. Technopat'ın kendi sitesi haberler açısından iyi gene.
Genelde insanlar sistem toplama, GTA 5 kaldırır mı konuları açıyor hala. Arada bir muhabbet falan. Teknik birikimi olan üye çok az, çoğunluk ilkokul lise öğrencisiyken 3-5 bilen kişinin dediklerinin ağızdan ağıza dolanmasıyla bilgi yayılıyor.
Forum genel olarak bir şey katmadı. Sağ tarafa baktığımda hala gözüme bu buna olur mu konuları geliyor. Adam "GTX 1080'e 850W PSU yeter mi?" diye konu açmış. Bu konuları açanlar tembel insanlar bana göre. Kendi de dahil kimseye bir faydası yok. Biraz bilgi ediniyim şurayı burayı okuyum, ona göre şurdan şu sonuç çıkarsa.. ee? 850w ne uçak mı besleyeceğim ben bunla diye çıkarım yapmak zor değil.

Son aylarda muhabbet konularına yazıyorum genelde zaten. Bir de tavsiye isteyenlere (sistem hariç). İnsanlara ne dersen de bildiğini okuma hastalıkları var. Geçenlerde pc toplayan bir arkadaşım 1050ti ekran kartıyla beraber freesync monitör aldı. Adama 50 kere dedim haber ver bende geliyim bak diye dinlemedi. İyi güle güle kullan dedim ne diyim.
 
Güzel kardeşim kimse seni burada kalman için zorlamıyor ki Tamam anlıyorum seni, kurallar canını sıkıyor, sinirleniyorsun. Aynı şeyleri biz de yaşadık ama olduğu gibi kabul ettiğim için 6 seneye yakın zamandır buradayım.

Hem beğenmeyip hem de burada yorum atmaya devam etmen mantıksız yani. Senin kötülemenle burası zarar görmez, vaktini boşuna harcarsın yalnızca. Git SDN Forum'da paşa paşa takıl gönlüne göre, orası da güzel bir Forum. Nerede mutlu hissediyorsan orada ol kısacası
 
YouTube'a takip etmeye çalışıyorum videodaki sunumlar güzel sadece. Hak yememek gerekirse; Ali Güngör'ün ve Recep Baltaş'ın konuşması düzgün ve birçok teknoloji sitesinde böyle anlatana zor rastlarsın.

Çok lakayitlikler de var anlatanlarda burada da olduğu gibi. Kısacası işim düştüğünde bakacağım sitelerden.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Virgül kullanımı, birkaç yazım kuralı ve birçok tecnobilgi [emoji106][emoji41]
 
Haklısın şizofreni hastaları da şizofreni olduklarını kabullenmez, kendini diğer insanlardan üstün görürler
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Disiplin, prensip, seviyeli olma ve güzel Türkçemizi öğrenme diyoruz.
Arkadaşların samimiyetine de lakayıt demişsin.
Tuhaf ve yanlış bakış açın var.
Kendini dev aynasından bakma.
Kendin de söylemişsin:
-Bu yüzden Youtube'dan takip ediyorum.
Ne güzel o şekilde bilgini al.
Küçümseme ve aşağılamaya hakkın yok.
Git önce tartışma ve öğretme kurallarını öğren diyeceğim ama...
Kurallar sana göre değil.
Ayrıca, herkese özür borçlusun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…