Uzun yıllardır 'Donanım Haber forum' üyesiyim ve çok postum vardır, yıllardır aktif bir şekilde destek olmaya ve incelemelerde bulunmaya çalıştım ama forumda birbirinin annesine küfür edip ban yemeyenler, troll yorumlar yazanlar, saçma sapan iç siyasi tartışmalar, alakasız cevaplar, tıklanma ve reklam aldığı için kapatılmayan saçma sapan ve ahlaksız konular ve banlanmayan kullanıcılar, dalga geçmeler derken midem kaldırmadı artık ve bıraktım çıktım. Eskisi kadar teknik yorum yapamasam da, eskisi kadar aktif olmasam da yeni bir sosyal platforma üye olmak istedim.
Günümüzde herkesin bilgilenmesi ve bilgilendirmesi için aktif olarak kullanması gereken platformlar olduğunu düşünüyorum. Buradaki yazım kuralları ve ahlaki kaliteli ortamı görünce çok memnun oldum. Birkaç forumda koşturmuş birisi olarak söylüyorum, buranın böyle kalması en büyük temennim. Burası çok güzel bir ortam, boş troll cevaplar yerine teknik ve imla kuralına uygun cevaplar veriliyor. Goygoyun da tadı sınırında güzel yapılıyor. Kıymet bilelim ve güzel bir ortam oluşturmaya devam edelim.