Technopat Sosyal kalitesi

Ilgaz Bey

Hectopat
Daha fazla  
Uzun yıllardır 'Donanım Haber forum' üyesiyim ve çok postum vardır, yıllardır aktif bir şekilde destek olmaya ve incelemelerde bulunmaya çalıştım ama forumda birbirinin annesine küfür edip ban yemeyenler, troll yorumlar yazanlar, saçma sapan iç siyasi tartışmalar, alakasız cevaplar, tıklanma ve reklam aldığı için kapatılmayan saçma sapan ve ahlaksız konular ve banlanmayan kullanıcılar, dalga geçmeler derken midem kaldırmadı artık ve bıraktım çıktım. Eskisi kadar teknik yorum yapamasam da, eskisi kadar aktif olmasam da yeni bir sosyal platforma üye olmak istedim.

Günümüzde herkesin bilgilenmesi ve bilgilendirmesi için aktif olarak kullanması gereken platformlar olduğunu düşünüyorum. Buradaki yazım kuralları ve ahlaki kaliteli ortamı görünce çok memnun oldum. Birkaç forumda koşturmuş birisi olarak söylüyorum, buranın böyle kalması en büyük temennim. Burası çok güzel bir ortam, boş troll cevaplar yerine teknik ve imla kuralına uygun cevaplar veriliyor. Goygoyun da tadı sınırında güzel yapılıyor. Kıymet bilelim ve güzel bir ortam oluşturmaya devam edelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Sosyal'e hoş geldiniz.

Bu durum için biz de çabalıyoruz. Siz de bize yardım etmek isterseniz;

Konular yanlış bir yere açıldıysa ve yazım kurallarına uymayacak bir şekilde konulara yazan olursa, her zaman raporlayabilirsiniz.

Yani Technopat Sosyal Kuralları - Technopat Sosyal buradaki bir kuralı ihlal eden olursa raporlamaktan çekinmeyin.

İyi Sosyal'ler.

Hoş geldiniz öncelikle.

DH her tarafı saçma sapan reklam kaynayan, güvenlik diye bir şeyi olmayan, yıllardır kendisini güncelleyemeyen başıboş bir site. Ben de mümkün olduğunca oradan uzak duruyorum.

DH'in neden daha fazla kullanıcı ve tıklanmaya sahip olduğunun özeti.

Hoşgeldiniz, forumca birbirimize oldukça ahlaklı cevaplar vermeye çalışıyoruz. Ben de ilk olarak burayı seçmiştim 2019 Ağustos ayında. Gördüğüm en iyi ve kaliteli forum olabilir. Türkiye'nin Reddit'i gibiyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…