Technopat Sosyal Kullananlardan Ricam

patuaid

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar son zamanlarda hiç araştırma yapmadan milletin açtığı konuya, merak ettiği soruya cevabını bilmediği halde, konuya hakimiyeti yetersiz olduğu halde yorum yapanlar gördüm. Sizlere bir lafım yok ancak bilmiyorsanız bir şey yazmayabilirsiniz. Lütfen araştırma yapın, öğrenin. Konu sahiplerine yanlış, yanıltıcı cevaplar vermeyin. Yetkili vs. değilim, tam tersi Technopat ile pek aram da yoktur zaten. Fakat bir araştırma yapacağımda buraya giriyorum, Google'da en başta çoğu zaman Technopat çıkıyor. Bu konuları görüp yanlış bilgiler edinecek yüzlerce, binlerce insan olacak. Lütfen buna göre davranıp, emin olmadığınız konularda yorum yapmayın. (Bu bir ricadır, her ne kadar kaba bir dil ile yazılmış olsa da emir vermemekte olup, sizleri yani Technopat Sosyal kullanıcılarını seviyorum. ) Anlayışınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru bir noktaya değinip, gayet uygun bir dille anlatmışsınız. Sadece yorum yapmış olmak için yorum yapmak farkında olmadan birçok kişinin zararına olabiliyor. Belki birkaç yıl sonra bile yazdığınız yorum birilerine faydalı veya zararlı olacak.

Ben kırgınım, çok kızgınım, kalbim kırık, çıkık değil, kırık valla. Ondan duramıyorum zaten.

Doğru verdiğim bilgi 1 modun kararı ile yanlış bilgi cezası ve uyarısı aldıktan sonra artık kimin ne bilgi verdiğini önemsemiyorum. O kadar yanlış bilgiler saatlerce meydanda dururken, av seçer gibi doğru mesaja sırf sevmediği üye için ceza atanlara bu sözüm. Kendime acıyorum, bu kadar zaman ve emek harcayıp bununla karşılaştığım için, kendime acıyorum.

Gerekli görülünce uyarı konuluyor gerekli görülmeyince de nedenini bildirim aracılığıyla söylüyorlar.

Hem üyenin uyarılmadığı, hem de moderatörlerden herhangi bir bildirim gelmediği zamanları ne yapacağız O raporlar yokluğa karışıyor resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…