λευκότριαντάφυλλο Hectopat Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 898 Makaleler 1 Yer Macaristan/Nyíregyháza Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2017 #11 Beğendim güzel olmuş. Elinize sağlık. Bu arada şu emoji sizce de aşırı derecede tatlı değil mi? çok hoşuma gitti ya tam ısırıp öpmelik.
Beğendim güzel olmuş. Elinize sağlık. Bu arada şu emoji sizce de aşırı derecede tatlı değil mi? çok hoşuma gitti ya tam ısırıp öpmelik.
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 15 Eylül 2017 #12 Bu konunun sabitlenmesi lazım Technopat bölümüne. Yeni üyelerin bu konuya bakıp öyle hareket etmesi lazım. Eline sağlık...
Bu konunun sabitlenmesi lazım Technopat bölümüne. Yeni üyelerin bu konuya bakıp öyle hareket etmesi lazım. Eline sağlık...
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.467 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 15 Eylül 2017 #13 Çok yakında ; Nefes alma rehberi Şakar bir yana ilginç olmuş, aklıma gelmezdi bir gün birinin böyle bir rehber hazırlayacağı.
Çok yakında ; Nefes alma rehberi Şakar bir yana ilginç olmuş, aklıma gelmezdi bir gün birinin böyle bir rehber hazırlayacağı.
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2017 #14 Yine konu mankeni olmuşum... O zaman bende sizlerle "Technopat'ta nasıl konu mankeni olunur?" adlı rehberimi paylaşayım. Öncelikle "Profil Menüsü"nü açıp, "Kullanıcı Adı Değiştir"e tıklıyoruz. Ardından çıkan sayfadan ismimizi "Selim C." olarak değiştiriyoruz. Bir süre bekledikten sonra ise değişen adımızla birlikte, bütün konularda konu mankeni olmaya başlıyoruz... "Rebberimi beendiyseniz been tuşuna basmayı ve hala da abone değilseniz kanalıma abonne olmayı unutmayın. Kendinize iyi bakın. Hoççakalın, babaayy..." Sürprizbozan Selamını aldım yiğidim. Benden de zalım Bolu Beyi'ne selam olsun o vakit...
Yine konu mankeni olmuşum... O zaman bende sizlerle "Technopat'ta nasıl konu mankeni olunur?" adlı rehberimi paylaşayım. Öncelikle "Profil Menüsü"nü açıp, "Kullanıcı Adı Değiştir"e tıklıyoruz. Ardından çıkan sayfadan ismimizi "Selim C." olarak değiştiriyoruz. Bir süre bekledikten sonra ise değişen adımızla birlikte, bütün konularda konu mankeni olmaya başlıyoruz... "Rebberimi beendiyseniz been tuşuna basmayı ve hala da abone değilseniz kanalıma abonne olmayı unutmayın. Kendinize iyi bakın. Hoççakalın, babaayy..." Sürprizbozan Selamını aldım yiğidim. Benden de zalım Bolu Beyi'ne selam olsun o vakit...
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 16 Eylül 2017 #15 Technopat Sosyal'in ilk cümle fişleri bunlar oldu. Şaka bir yana, ellerinize sağlık.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 16 Eylül 2017 #16 Bunu yapanları Büyücü gibi görüp kendimi de Muggle gibi hissediyordum.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2017 #17 Helal olsun. Üşenmeden anlatmışsın her şeyi.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 16 Eylül 2017 #18 Güzel böyle emek verilen paylasimlari severim, yeni üyeler icin sanirim güzel oldu. Artik yeni üyeleri zirt pirt bu konuya yönlendirelim Ayrica söyle birsey de var.
Güzel böyle emek verilen paylasimlari severim, yeni üyeler icin sanirim güzel oldu. Artik yeni üyeleri zirt pirt bu konuya yönlendirelim Ayrica söyle birsey de var.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 16 Eylül 2017 #19 Bilal'e anlatır gibi olmuş. Şimdi beğensem Bilal'den farkımın kalmayacağı için elim gitmiyor. Ama ortada bir emekte var. Bilemiyorum Altan şu an beğenip beğenmeme hususunda ikilemdeyim.
Bilal'e anlatır gibi olmuş. Şimdi beğensem Bilal'den farkımın kalmayacağı için elim gitmiyor. Ama ortada bir emekte var. Bilemiyorum Altan şu an beğenip beğenmeme hususunda ikilemdeyim.
M Mr.Acar Ziyaretçi 16 Eylül 2017 #20 Selim C. dedi: Yine konu mankeni olmuşum... O zaman bende sizlerle "Technopat'ta nasıl konu mankeni olunur?" adlı rehberimi paylaşayım. Öncelikle "Profil Menüsü"nü açıp, "Kullanıcı Adı Değiştir"e tıklıyoruz. Ardından çıkan sayfadan ismimizi "Selim C." olarak değiştiriyoruz. Bir süre bekledikten sonra ise değişen adımızla birlikte, bütün konularda konu mankeni olmaya başlıyoruz... "Rebberimi beendiyseniz been tuşuna basmayı ve hala da abone değilseniz kanalıma abonne olmayı unutmayın. Kendinize iyi bakın. Hoççakalın, babaayy..." Sürprizbozan Selamını aldım yiğidim. Benden de zalım Bolu Beyi'ne selam olsun o vakit... Genişletmek için tıkla... "Selim C." kullanılıyormuş "Selim C.." olur mu hocam acil cevap teşekkürler.
Selim C. dedi: Yine konu mankeni olmuşum... O zaman bende sizlerle "Technopat'ta nasıl konu mankeni olunur?" adlı rehberimi paylaşayım. Öncelikle "Profil Menüsü"nü açıp, "Kullanıcı Adı Değiştir"e tıklıyoruz. Ardından çıkan sayfadan ismimizi "Selim C." olarak değiştiriyoruz. Bir süre bekledikten sonra ise değişen adımızla birlikte, bütün konularda konu mankeni olmaya başlıyoruz... "Rebberimi beendiyseniz been tuşuna basmayı ve hala da abone değilseniz kanalıma abonne olmayı unutmayın. Kendinize iyi bakın. Hoççakalın, babaayy..." Sürprizbozan Selamını aldım yiğidim. Benden de zalım Bolu Beyi'ne selam olsun o vakit... Genişletmek için tıkla... "Selim C." kullanılıyormuş "Selim C.." olur mu hocam acil cevap teşekkürler.