Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2017 #21 @Silinen üye Evladır...
Selim Eren Hectopat Katılım 7 Kasım 2016 Mesajlar 614 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek METU:ME 29 Eylül 2017 #22 Her ne kadar yeni üyelerin çoğu okumayacak olsa da faydalı konu. Eline sağlık.
1 194929 Megapat Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 720 Çözümler 2 6 Ekim 2017 #23 Acayip yararlı olmuş.
Marinette Hectopat Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Ekim 2017 #24 Konu nasıl açılır? Video lütfen göndermeyin açılmıyor.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2017 #25 Marinette dedi: Konu nasıl açılır ? Video lütfen göndermeyin açılmıyor . Genişletmek için tıkla... Yukarıda yazdım. Ama sizin için bir defa daha yazacağım. Konu nasıl açılır: Konuyu direkt olarak oluşturacaksak "Konuyu oluştur", resim ekleyeceksek "Resim Yükle tuşuna tıklıyoruz. Konunuz açıldıktan 1 gün sonra hala cevap gelmediyse "Konu Araçları" kısmından "Konuyu öne çıkar" seçeneğini seçiyoruz. Eğer bir konuya cevap geldiyse cevap veren kişinin adı ve avatarı konunun üzerinde yazacaktır. Genişletmek için tıkla...
Marinette dedi: Konu nasıl açılır ? Video lütfen göndermeyin açılmıyor . Genişletmek için tıkla... Yukarıda yazdım. Ama sizin için bir defa daha yazacağım. Konu nasıl açılır: Konuyu direkt olarak oluşturacaksak "Konuyu oluştur", resim ekleyeceksek "Resim Yükle tuşuna tıklıyoruz. Konunuz açıldıktan 1 gün sonra hala cevap gelmediyse "Konu Araçları" kısmından "Konuyu öne çıkar" seçeneğini seçiyoruz. Eğer bir konuya cevap geldiyse cevap veren kişinin adı ve avatarı konunun üzerinde yazacaktır. Genişletmek için tıkla...
Marinette Hectopat Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Ekim 2017 #26 Hala konu oluşturamıyorum. Bari oranın linkini falan atın. Bir türlü ulaşamıyorum.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2017 #27 Mobilden mi giriyorsunuz? Mobil Chrome'da ziyaret ediyorsanız "Masaüstü Sitesi iste" seçeneğine tıklayınız.
Mobilden mi giriyorsunuz? Mobil Chrome'da ziyaret ediyorsanız "Masaüstü Sitesi iste" seçeneğine tıklayınız.
Dragut Hectopat Katılım 25 Eylül 2017 Mesajlar 377 Makaleler 1 Yer Flims, Switzerland❄ Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2018 #28 Bende mesajlarımı düzenleyemiyorum. Önceden düzenleyebiliyordum. Düzenle butonu eski mesajlarımda çıkmıyor.
Bende mesajlarımı düzenleyemiyorum. Önceden düzenleyebiliyordum. Düzenle butonu eski mesajlarımda çıkmıyor.
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2018 #29 Dragut dedi: Ben de mesajlarımı düzenleyemiyorum. Önceden düzenleyebiliyordum. Düzenle butonu eski mesajlarımda çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Eski mesajlarınızı düzenleyemezsiniz. Çünkü bir mesajı düzenleyebilmeniz için verilen maximum süre 1 saattir. Lakin eski mesajlarınızı rapor ederek, moderatörler tarafından düzeltilmesini talep edebilirsiniz. İyi Sosyaller...
Dragut dedi: Ben de mesajlarımı düzenleyemiyorum. Önceden düzenleyebiliyordum. Düzenle butonu eski mesajlarımda çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Eski mesajlarınızı düzenleyemezsiniz. Çünkü bir mesajı düzenleyebilmeniz için verilen maximum süre 1 saattir. Lakin eski mesajlarınızı rapor ederek, moderatörler tarafından düzeltilmesini talep edebilirsiniz. İyi Sosyaller...
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.463 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 9 Şubat 2018 #30 Konu etiketiyle, kişi etiketlemeyi de belirtmeniz lazım konu başında.