Technopat Sosyal Kuralları hakkında eleştiri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklı olabilirsiniz ama bura kavga yeri değil. Yanlış bir şey yaptığını düşünüyorsanız raporlayabilirsiniz.

1- olarak herkese sorun ne bir uyarı ne bir bildirim ile bilgilendirilmeden direkt olarak siliniyor diğer hatalı konulara nazaran.

2- Dolaylı olarak giderse izin verilmeli ama direkt şu klavye nasıldır deyip altına köpek balığı seviyor musun? Diye yazılmamalı bence, fakat konu direkt değil dolaylı giderse oraya bence kabul edilmeli.

3- Birkaç gün içerisinde gündüz vakti 45'dakikayı da aşmıştı ve bayağı uzun söylediğimin aksine bir şey dememişsiniz, belirli bir mesaj sayısı veyahut konu sayısı ya da foruma katılma süresi gibi şeyleri baz alıp bazı kullanıcılara onaylanmadan konu açma izni verilmeli, kötü söz veya küfür gibi enideşeleriniz varsa ben size bin tane küfürlü söz wordlisti atabilirim otomatik bir bot yapıp sakıncalı kelimeleri konulardan yasaklayabilirsiniz.

4- 30 uyarı aldım evet fakat bu benim eğitilmemlen alakalı değil buradaki insanlar kurum veyahut şirket çalışanları değiller sokaktaki insanlar veya yanınızdaki kişiler gibiler illa profesyonel edat bağlaç ünsüz yumuşaması geçmiş zamanın hikayesi öğrenmek zorunda mıyız?

Kesinlikle bu konuya katılıyorum. Türkçe katledilmediği sürece yazım kuralları konusunda esneklik gösterilmeli.

4) yazim kurallari olarak bakıldığında iki harfi yan yana getiremeyecek insanlarin bu forumda olacağını düşünmüyorum hocam yani dediğiniz dogru en kotu ne yazabilirim diye dusunuyorum hizli yazmadan dolayi harf falan yanlış yazarsin o da duzenlenebilir hatadir CİMER şikayeti yazar gibi kasilarak forum yapilmaz gibi geliyor.

Az önce Murat'ın attığı mesajın silinmesi çok şeyi anlatıyor aslında. İfade özgürlüğü baya sıkıntı bu forumda. Özellikle de konumuz ''Kural Eleştirisi'' iken. En azından bu konuda kuralların esnetilmesi ve üyelerin dertlerini rahat rahat anlatabilmesi lazımdı.

2. maddenin sebebi forumu aktif olarak kullanmayan uye veya uye olmayan kisilerin de sorunlarina cozum bulabilmesi icindir. Sen diyelim ki konu icerisinde baska bir sey sordun ve cevabini aldin, o soru icin cevap arayan baska birisi ana konu alakasiz oldugu icin oraya bakmaz. Dolayisiyla cevap arayan bir kisiyi mahrum birakmis oldun. Ancak o sorunu tekrar baska bir konuda sorsan ayni cevabi arayan kisi rahatlikla ulasabilecekti.

Hocam burası anarşi yeri değil. 1 kişiye esneklik gösterirsin 2 yede göstermen gerekir.

Yazım yanlışı konusundada size katılmıyorum bir kelimede 1-2 harf yazım yanlışı yaparsanız moderatörler ceza vermez bu konuda yeterince esnekler. Ama daha fazlasnı yaparsanız verirler.

Yine silinmis hocam resme tiklanildiginda talep edilen resim bulunulamadi diyor.

İfade özgürlüğü olmasa bu konu açılmaz zaten arkadaşlar. İfade özgürlüğü adı altında konudan alakasız mesaj yazmak uygun değil. Gereksiz mesajlar tabii ki silinecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…