Technopat Sosyal Mart 2023 Güncellemesi

Hocam şu her şeyden bildirim gelmesi olayını hiç sevmedim, eskiden sadece seninle ilgili olan olayların bildirimi gelirdi.

Hocam mesela indirim kategorisinde ben elektroniği takip etmek istemiyorum ama oyunları takip etmek istiyorum, takip edeceğimiz bölümleri seçebilecek miyiz yakında?

Böyle bir şey gündeminizde midir? @Emre C

Önceki sayfalarda cevap vermiştim. Evet gündemimizde. XenForo'nun yeni sürümüyle denemeyi planlıyoruz.

Bence temel olarak sorulan sorulara(sistem bilgisi vb.) Bind sistemi getirilebilir. Böylece iki dakika da olsa konu daha hızlı çözülebilir.

Tam anlayamadım, biraz daha açabililir misiniz?

Hocam mesela indirim kategorisinde ben elektroniği takip etmek istemiyorum ama oyunları takip etmek istiyorum, takip edeceğimiz bölümleri seçebilecek miyiz yakında?
Eklenti sahibine öneriyi sundum pek kulak asmadı. Yakında geleceğini sanmam.

Biraz gereksiz gibi görünse de, raporlama sisteminde raporlamak için birden fazla neden seçebilmemiz gerektiğini düşünüyorum. Örneğin, bir kişinin yazdığı mesaj doğru olmasına rağmen yazım hatası içeriyorsa, hem çözüm olarak hem de yazım hatası olarak raporlayabilmeliyiz. Siz ne düşünüyorsunuz hocam bu konu hakkında? @Emre C

Mantıklı, eklenti sahibine bu öneriyi iletirim. Yapar mı yapmaz mı, tınlar mı tınlamaz mı bilmiyorum ama.

Şu eklenti yazanlar her öneriyi değerlendirseler çok daha fazla eklenti kullanıcısı, çok daha fazla etkileşim alırlar. Ancak takmıyorlar. @Emre C

Yani hocam bilmiyorum size mantıklı geldi mi fakat bildirimlerde sadece oyun konusu dikkatini çekerken araya elektronik vs. giriyor. Bu kategorileri takip ettikten sonra tek tek işte elektroniktir oyundur, bunları seçebilmeliyiz böylece işimize yarayacak kadarını görürüz teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…