Güncel moderatörler için yapıyorum. Bir iki tane sosyal tayfı da eklemeyi düşünüyorum. Yönetici ve süpervizörlerimiz de olacak. Sıralama iyiden kötüye yani S - A - B - D - F diye gidecek.
@XPlasma moderatör versiyonu. Yani bir diğer indirim adam. Son zamanlar indirimlerini görmüyorum ben ama sağlık olsun. Moderatörlük görevini de iyi yapan birine benziyor.
Kendisiyle konularda hiç karşılaşmadım. Bana Roblox üzerinden birinin sorununa yardım ettiğimi düşündüğü için yanlışlıkla uyarı veren kişi o olabilir diye tahmin ediyorum.
Hocamız yeni moderatör olmuş birisi galiba (!). Daha tecrübeli olmadığından (!) bazen değerli Technopat üyelerine karşı biraz sert davranıp inisiyatif kullanabildiğini düşünüyorum.
Technopat Sosyal denince akla gelen o adam. Hem Türkçe yama yaparak biz Türk oyunculara çok büyük bir iyilik yapıyor hem de buradaki yaptığı işler zaten anlatılmaz yaşanır.
Popüler kültür ürünü olan iPhone telefonları durmaksızın övüyor. iPhone eleştirip diğer telefonları övenlere ise "gereksiz mesaj" uyarısı verirken biraz duygusal davranıyor.
Eski kullanıcı ismi ve profil fotoğrafı olmaması üzdü.
Evet bitti. İşsiz bir şekilde bunu yaptım. Hep gömüyorlar, biz de biraz eğlenelim maksat. Bu forumdaki moderatörler ve moderasyonun işleyişi diğer yerlere göre açıkça daha iyi. Ön yargıyı bırakıp düşünürseniz göreceksiniz.
F verilenlere ve açıklama yazılmayanlara haksızlık edildiğini düşünüyorum. İşini iyi yapmayan, art niyetli kişiler olsalar aramızda bulunmazlardı. Moderatörlerin asıl lideri olarak bunu rahatça belirtebilirim tabii ki.
O hesap Emre C'ye ait değil, bu konuda kendisinin açıklaması var. Ayrıca bir Galatasaray taraftarıdır.
F verilenlere ve açıklama yazılmayanlara haksızlık edildiğini düşünüyorum. İşini iyi yapmayan, art niyetli kişiler olsalar aramızda bulunmazlardı. Moderatörlerin asıl lideri olarak bunu rahatça belirtebilirim tabii ki.
O hesap Emre C'ye ait değil, bu konuda kendisinin açıklaması var. Ayrıca bir Galatasaray taraftarıdır.
Birkaç moderatör hocamızdan öyle bahsedeyim dedim. Tabii ki asıl demek istediğim onların öyle olduğu değildi. Sizler hakkında bir kesim tarafından söylenilen yorumlara bir atıftı.
O hesabın ona ait olmadığını biliyorum, aslında konuda gene bahsetsem olurdu neyse ilk mesajlarda görülüyor en azından.
İşin içinde olunca okuması daha da keyifli oldu. Bazı tespitlerin doğruluk payı var ne yalan söyleyeyim ama @Crownguard çok kral moddur aslında, F'yi bir daha düşünün isterseniz.
Birkaç moderatör hocamızdan öyle bahsedeyim dedim. Tabii ki asıl demek istediğim onların öyle olduğu değildi. Sizler hakkında bir kesim tarafından söylenilen yorumlara bir atıftı.