Technopat Sosyal moderatörleri katman listesi

Makaleler
2
Daha fazla  
Güncel moderatörler için yapıyorum. Bir iki tane sosyal tayfı da eklemeyi düşünüyorum. Yönetici ve süpervizörlerimiz de olacak. Sıralama iyiden kötüye yani S - A - B - D - F diye gidecek.

#1 @AdaBagcibasi - - - A

@XPlasma moderatör versiyonu. Yani bir diğer indirim adam. Son zamanlar indirimlerini görmüyorum ben ama sağlık olsun. Moderatörlük görevini de iyi yapan birine benziyor.

#2 @Adrastos - - - S

Severim kendisini. Arada oyun incelemesi yapar severek okurum. Moderatörlüğün de kitabını yazmıştır.

#3 @Ali Güngör - - - S

Başkan ya. S vermesem kötü olurdu.

#4 @AllyFeedon - - - D

Kendisiyle konularda hiç karşılaşmadım. Bana Roblox üzerinden birinin sorununa yardım ettiğimi düşündüğü için yanlışlıkla uyarı veren kişi o olabilir diye tahmin ediyorum.

#5 @Asım Demir - - - B

Hocamız yeni moderatör olmuş birisi galiba (!). Daha tecrübeli olmadığından (!) bazen değerli Technopat üyelerine karşı biraz sert davranıp inisiyatif kullanabildiğini düşünüyorum.

#6 @Astiva - - - A

Laptop adam. Genelde buradaki üyelerle sıkça tartışma içinde olduğunu görüyorum, yine de işini iyi yapıyor.

#7 @Atakan K - - - D

Çok karşılaşmıyorum. Pek ısınamadım. Raporlara detaylı bakmayıp biraz hızlı karar vererek uyarı verdiğini hissediyorum.

#8 @Bayram Tempest - - - A

Namı Tempestian olan kişi. Linux'un atası. Ama biraz mesafeli ve ciddi bir duruşu var. Süpervizör oldu biletlere yoğunluktan pek dönemiyor sanırım.

#9 @Blacksidemre - - - A

Yorumum yok, işini bilen bir abimiz.

#10 @Bora Dere - - - B

Kaslı bir hocamız. Uyarı vermek yerine daha sert müdahaleleri seven iyimser biri. Fakat vücut geliştirme konusunda daha yolu var bence.

#11 @Cenk Tarhan - - - S

Hoş geldiniz.

#12 @claus - - - S

Bu adam uyarı verdiyse itiraz etmeyeceksin, vermişse vardır bir bildiği. Ayrıyaten çok bilgili ilim dostu biridir.

#13 @Crownguard - - - F

Biraz kendi inisiyatifine göre hızlı uyarı verip geçen biri, bizzat şahit oldum. Üyelerle de sık sık diyaloğa girer, eleştirir.

#14 @Damon Salvatore - - - S

Tam anlamıyla örnek moderatör örneği diyebilirim. Birinin hakkı ne ise onu verir.

#15 @Emir M. - - - F

Ghost hayranı, disiplinli süpervizör.

#16 @emircanunlts - - - A

Çok karşılaşmadığım birisi daha. Fena değil gibi görünüyor.

#17 @Emre C - - - S

Technopat Sosyal denince akla gelen o adam. Hem Türkçe yama yaparak biz Türk oyunculara çok büyük bir iyilik yapıyor hem de buradaki yaptığı işler zaten anlatılmaz yaşanır.
Screenshot_20251130_234118.jpg

#18 @GFYT - - - A

İyi hoş ama galiba TDK gibi takılan hocamız bu hocamız. Bir noktalama işareti koymadık diye uyarı vermesi bizi biraz zorluyor, ne gerek var.

#19 @GKD - - - D

Hobileri ve ilgi duyduğu şeyler pek bana hitap etmiyor. Bence moderatör profilinde daha farklı özellikler aranmalı.

#20 @Hlina - - - B

İyi mi kötü mü bilmiyorum. Sanki moderatörlük görevinde biraz geri planda duruyor, ortalıkta pek görünmüyor.

#21 @KİNGSEMİH - - - F

Popüler kültür ürünü olan iPhone telefonları durmaksızın övüyor. iPhone eleştirip diğer telefonları övenlere ise "gereksiz mesaj" uyarısı verirken biraz duygusal davranıyor.

#22 @KojiroHyuga04 - - - S

Raporda mavi ekran çözüyor.

#23 Moderasyon Ekibi - - - F

Screenshot_20251130_235033.jpg

#24 @Pigasor05 - - - S

Yarım saattir "Pisagor" şeklinde yazıyorum, diyorum neden çıkmıyor. Meğer Pisagor imiş. Neyse kraldır kral.

#25 @Shinsai - - - B

Şunları işsiz gibi yazmaktan sıkıldım, evet işsizim. Ondan yorum yok, kusura bakmayın.

#26 @Teru - - - S

Moderatörlerin asıl lideri gibi duruyor. Bu konuda daha iyisi yok. Ayrıca çok samimi bir hocamızdır.

#27 @Wlixe - - - S++

Witcher seviyor.

#28 @Artoria Pendragon - - - A

Eski kullanıcı ismi ve profil fotoğrafı olmaması üzdü.

Evet bitti. İşsiz bir şekilde bunu yaptım. Hep gömüyorlar, biz de biraz eğlenelim maksat. Bu forumdaki moderatörler ve moderasyonun işleyişi diğer yerlere göre açıkça daha iyi. Ön yargıyı bırakıp düşünürseniz göreceksiniz.

Son düzenleme:
F verilenlere ve açıklama yazılmayanlara haksızlık edildiğini düşünüyorum. İşini iyi yapmayan, art niyetli kişiler olsalar aramızda bulunmazlardı. Moderatörlerin asıl lideri olarak bunu rahatça belirtebilirim tabii ki.

O hesap Emre C'ye ait değil, bu konuda kendisinin açıklaması var. Ayrıca bir Galatasaray taraftarıdır.

F verilenlere ve açıklama yazılmayanlara haksızlık edildiğini düşünüyorum. İşini iyi yapmayan, art niyetli kişiler olsalar aramızda bulunmazlardı. Moderatörlerin asıl lideri olarak bunu rahatça belirtebilirim tabii ki.

O hesap Emre C'ye ait değil, bu konuda kendisinin açıklaması var. Ayrıca bir Galatasaray taraftarıdır.
Birkaç moderatör hocamızdan öyle bahsedeyim dedim. Tabii ki asıl demek istediğim onların öyle olduğu değildi. Sizler hakkında bir kesim tarafından söylenilen yorumlara bir atıftı.

O hesabın ona ait olmadığını biliyorum, aslında konuda gene bahsetsem olurdu neyse ilk mesajlarda görülüyor en azından. 🙂

İşin içinde olunca okuması daha da keyifli oldu. Bazı tespitlerin doğruluk payı var ne yalan söyleyeyim 😅 ama @Crownguard çok kral moddur aslında, F'yi bir daha düşünün isterseniz.

Çok sık değildir o, bazen atışma oluyordur. Tuzu biberi o forumun 🙃

Liste şöyle hazırlanmış sanırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Birkaç moderatör hocamızdan öyle bahsedeyim dedim. Tabii ki asıl demek istediğim onların öyle olduğu değildi. Sizler hakkında bir kesim tarafından söylenilen yorumlara bir atıftı.

#ModerasyonuYedirmeyiz #BancıyızBancıKalacağız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı