Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 2.200 Çözümler 5 Dün 22:40 #151 Eldrithc dedi: Şaka maka forumda en sevilmeyen kişilerde top 5'e girebilirim. Moderasyon bile sevmiyordur beni Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam bazı zamanlar benim de sizle anlaşamadığım durumlar olmuştu ama din, felsefe gibi konular sizsiz olmuyor. Seviliyorsunuz hocam. @wraxos woo sizde aynı şekilde hocam. Gergin anlar olabiliyor ama sizlerin bu konularda emeği fazla.
Eldrithc dedi: Şaka maka forumda en sevilmeyen kişilerde top 5'e girebilirim. Moderasyon bile sevmiyordur beni Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam bazı zamanlar benim de sizle anlaşamadığım durumlar olmuştu ama din, felsefe gibi konular sizsiz olmuyor. Seviliyorsunuz hocam. @wraxos woo sizde aynı şekilde hocam. Gergin anlar olabiliyor ama sizlerin bu konularda emeği fazla.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 2.541 Çözümler 9 Dün 22:52 #152 Kasım_0 dedi: Estağfurullah hocam bazı zamanlar benim de sizle anlaşamadığım durumlar olmuştu ama din, felsefe gibi konular sizsiz olmuyor. Seviliyorsunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Cansın teşekkür ederim. Her konuda aynı düşünecek değiliz tabii, günün sonunda anlaşmamız yeterli. Ah bir de o Ahmet Kaya'yi dinlemesen. Kasım_0 dedi: @wraxos woo sizde aynı şekilde hocam. Gergin anlar olabiliyor ama sizlerin bu konularda emeği fazla. Genişletmek için tıkla... Bende çok severim seni @wraxos woo'cugum. Bana katman listesinde A vermeni asla unutmayacağım ama bilgine.
Kasım_0 dedi: Estağfurullah hocam bazı zamanlar benim de sizle anlaşamadığım durumlar olmuştu ama din, felsefe gibi konular sizsiz olmuyor. Seviliyorsunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Cansın teşekkür ederim. Her konuda aynı düşünecek değiliz tabii, günün sonunda anlaşmamız yeterli. Ah bir de o Ahmet Kaya'yi dinlemesen. Kasım_0 dedi: @wraxos woo sizde aynı şekilde hocam. Gergin anlar olabiliyor ama sizlerin bu konularda emeği fazla. Genişletmek için tıkla... Bende çok severim seni @wraxos woo'cugum. Bana katman listesinde A vermeni asla unutmayacağım ama bilgine.
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 2.200 Çözümler 5 Dün 22:59 #153 Eldrithc dedi: Cansın teşekkür ederim. Her konuda aynı düşünecek değiliz tabii, günün sonunda anlaşmamız yeterli. Ah bir de o Ahmet Kaya'yi dinlemesen. Genişletmek için tıkla... O iş biraz muallak hocam ya Ahmet Kaya konusunda bir anlık sinirle mesaj atmıştım çok da saçma bir davranıştı. Düşününce benim de karşı çıktığım şeyler var biliyorsunuzdur onları sıkıntılı meseleler biraz.
Eldrithc dedi: Cansın teşekkür ederim. Her konuda aynı düşünecek değiliz tabii, günün sonunda anlaşmamız yeterli. Ah bir de o Ahmet Kaya'yi dinlemesen. Genişletmek için tıkla... O iş biraz muallak hocam ya Ahmet Kaya konusunda bir anlık sinirle mesaj atmıştım çok da saçma bir davranıştı. Düşününce benim de karşı çıktığım şeyler var biliyorsunuzdur onları sıkıntılı meseleler biraz.