Technopat Sosyal moderatörleri katman listesi

Şaka maka forumda en sevilmeyen kişilerde top 5'e girebilirim. Moderasyon bile sevmiyordur beni :D

Estağfurullah hocam bazı zamanlar benim de sizle anlaşamadığım durumlar olmuştu ama din, felsefe gibi konular sizsiz olmuyor. Seviliyorsunuz hocam.😊

@wraxos woo sizde aynı şekilde hocam. Gergin anlar olabiliyor ama sizlerin bu konularda emeği fazla.

Estağfurullah hocam bazı zamanlar benim de sizle anlaşamadığım durumlar olmuştu ama din, felsefe gibi konular sizsiz olmuyor. Seviliyorsunuz hocam.😊
Cansın teşekkür ederim. Her konuda aynı düşünecek değiliz tabii, günün sonunda anlaşmamız yeterli. Ah bir de o Ahmet Kaya'yi dinlemesen😡.

@wraxos woo sizde aynı şekilde hocam. Gergin anlar olabiliyor ama sizlerin bu konularda emeği fazla.
Bende çok severim seni @wraxos woo'cugum. Bana katman listesinde A vermeni asla unutmayacağım ama bilgine.

Cansın teşekkür ederim. Her konuda aynı düşünecek değiliz tabii, günün sonunda anlaşmamız yeterli. Ah bir de o Ahmet Kaya'yi dinlemesen😡.

O iş biraz muallak hocam ya Ahmet Kaya konusunda bir anlık sinirle mesaj atmıştım çok da saçma bir davranıştı. Düşününce benim de karşı çıktığım şeyler var biliyorsunuzdur onları sıkıntılı meseleler biraz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı