Bu adam, oyunu kuran adamLinux'la anılmam hoş ama zaten aksi olamazdı sanırım.
Eki Görüntüle 2613956
Bu adam, oyunu kuran adamLinux'la anılmam hoş ama zaten aksi olamazdı sanırım.
Eki Görüntüle 2613956
Linux'la anılmam hoş ama zaten aksi olamazdı sanırım.
Eki Görüntüle 2613956
Her moderatör farklı bakış açılarına sahip hocam, saygı duyarım. Her rapora elimden geldiğince mantık çerçevesinde yaklaşıyorum![]()
Tabii ki hocam, zaten bunlar kişilik yorumları veya iyi-kötü şeklinde bir sınıflandırma değil. Forumdaki anlaşmaya uyuşmaya ve görüşlere göre sıralama alt tarafı.
Ayrıca zaten kim raporla ilgilendi yüzde yüz bilmiyoruz bile. Saatlere ve üsluplara/hitabete göre varsayımlar bunlar.
(Hoş ben baya bildiğimi iddia ediyorum orası ayrı.)
Hobiler ve ilgi alanlarının moderasyonla ne ilgisi olduğunu ya da ne gibi bir özellik aradığınızı pek anlamadım ama olsun, saygı duyarımHobileri ve ilgi duyduğu şeyler pek bana hitap etmiyor. Bence moderatör profilinde daha farklı özellikler aranmalı.
Fotoğrafçılığa merakımızı uyandırdı deriz mesela, fena mıHobiler ve ilgi alanlarının moderasyonla ne ilgisi olduğunu ya da ne gibi bir özellik aradığınızı pek anlamadım ama olsun, saygı duyarım![]()
Ama bana şöyle uyarı attılar. Ben olsam tüm moderasyona F veririm. Uyarıya itiraz ediyorum.
lütfen birisi şu konuya gelip "ama bana şöyle uyarı attılar. Ben olsam tüm moderasyona F veririm. Uyarıya itiraz ediyorum." falan yazsın da DM başlatalım.
Bir veya daha fazla mesajınız konu bütünlüğüne katkı sağlamadığı gerekçesiyle "gereksiz mesaj" olarak değerlendirilmiştir.
Technopat Sosyal moderatörleri katman listesi
Lütfen konu ile alakasız olabilecek mesajlar yazmayınız.
Bu uyarı nedeniyle hesabınızın yetkileri geçici süreliğine kısıtlanmış olabilir.
@Atakan K hocam gizli yönetici falan diyorlar size. Benim de size saygım sonsuz. Bana uyarıyı fazla görün lütfen.Sarı laciverte tutulduk, ondandır Mavi olan her şeyi sevmemiz
@Yutka46 mavi ekranı da öyle açıklamış olalım.
Hocam ben bir cümlelik bir nokta değilim, üzdü
Çok bir alakası yok hocam. Sizi forumda çok tanımadığım için ve ilgi alanlarınızla ilgilenmediğim için öyle yazayım dedim. Zaten @Mustafa.Kaan başka konuda bir mesaj yazdı, ondan sonra aklıma takıldı bunu yapmak. Biraz dümenden bir iş oldu. Daha iyi ve ciddi yapılabilirdi de sağlık olsun.Hobiler ve ilgi alanlarının moderasyonla ne ilgisi olduğunu ya da ne gibi bir özellik aradığınızı pek anlamadım ama olsun, saygı duyarımMitoz bölünüp aynı anda 8 konu açmam bekleniyorsa bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.