Technopat Sosyal moderatörleri katman listesi

Ben asıl moderatörlerin kendi içinde Survivor gibi bir kulis var mı onu fena merak ediyorum ama neyse derin devlete burnumuzu sokmadan geceyi kapatalım.
Her hafta adadan birini atmaya kağıt verip Emre C’ye okutmuyoruz 😁 Olsa iyi olur mu bilemedim. Eğer her hafta bir mod eksilirse bu mesajını hatırla hocam.

Peki açıyorum açıyorum diye heyecanlandırma oluyor mu? Bu işin SMS oylarına çevrilme ihtimali var mı?

-Beyefendi telefon faturanız 12549 TL gelmiş, Damon Salvatore yazılıp 4345'e 200 kere mesaj atılmış görünüyor.

-Beyefendi telefon faturanız 12549 TL gelmiş, Damon Salvatore yazılıp 4345'e 200 kere mesaj atılmış görünüyor.
orig_1129x12008d1b9c344f4414fc5d64061d5b2752b8ebc9e79c.jpg

Peki açıyorum açıyorum diye heyecanlandırma oluyor mu? Bu işin SMS oylarına çevrilme ihtimali var mı?
Elenen kim diye beklerken heyecanlı oluyor. Bazen ödül olarak 10 tane moderatörü gömen konular okuyoruz topluca ^^ Şinasi yazıp 3310’a gönderirsen müteşekkir olurum hocam bu arada elenmeyelim bu hafta.

Elenen kim diye beklerken heyecanlı oluyor. Bazen ödül olarak 10 tane moderatörü gömen konular okuyoruz topluca ^^ Şinasi yazıp 3310'a gönderirsen müteşekkir olurum hocam bu arada elenmeyelim bu hafta.

Ben yolladım hocam şimdiden, bu hafta elenmezsiniz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı