Technopat Sosyal moderatörleri katman listesi

Witcher sevmeyen herkes o tam tersi notu hak ediyor. Totaliter Witcher'cıyız. ⚔️

En son seni de başlatmıştım, hatırlıyorum. Bir gün herkes Witcher'cı olacak.
Abi elde makine var da Witcher'da nasıl ilerlemek lazım, işin üstadından taktik alamaz mıyız?

@Crownguard her zaman güzel cevap veren, insanlara açıklama yapmayı seven birisi.

@Bayram Tempest mantıklı konuşan ve yardımsever birisi.

@KİNGSEMİH playStation kategorisinin bilgilisi ve olmazsa olmazı.

@Astiva gergin ve sinirli birisi.

Bildiklerim bu kadar.

Son düzenleme:
#20 @Hlina - - - B

İyi mi kötü mü bilmiyorum. Sanki moderatörlük görevinde biraz geri planda duruyor, ortalıkta pek görünmüyor.

0c30c253-4910-4d91-a7b0-86caadfb1508.jpg

Yorum eklemek gerekirse yaşlara bakınca @Asım Demir hocam böyle hissettiriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Yutka46 Selam hocam, on numara konu olmuş, sayfalarında gezinirken çok güldüm. Ellerinize sağlık gerçekten. 🙃
Merhaba, sağ olun hocam. Ben biraz konuyu açıp ortamı kurmuş gibi oldum burada. Yazılan mesajlarla çok daha iyi oldu gerçekten.

Tabii hepimizin moderatörler hakkında fikirleri ayrı ama açıkçası çok eğlenceli bir konu olmuş :D Hatta bir ara bunun üye versiyonunu yapmak lazım. Ellerine, fikrine ve emeğine sağlık bu arada 😁

Tabii hepimizin moderatörler hakkında fikirleri ayrı ama açıkçası çok eğlenceli bir konu olmuş :D Hatta bir ara bunun üye versiyonunu yapmak lazım. Ellerine, fikrine ve emeğine sağlık bu arada 😁
Üye versiyonu ile bu kadar eğlenceli ve nezih bir ortam elde edebilir miyiz? Zor gibi ya. 😀

Üye versiyonu ile bu kadar eğlenceli ve nezih bir ortam elde edebilir miyiz? Zor gibi ya. 😀
Tabii bu kadar eğlenceli olmayabilir :D Ama düşünmesi iyi gibi geldi. Bu arada üye derken sizin gibi rozet sahibi veya çok mesajlı üyeler dahil edilmeli 😉

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı