Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Güncel moderatörler için yapıyorum. Bir iki tane sosyal tayfı da eklemeyi düşünüyorum. Yönetici ve süpervizörlerimiz de olacak. Sıralama iyiden kötüye yani s - a - b - D - F diye gidecek.
@XPlasma moderatör versiyonu. Yani bir diğer indirim adam. Son zamanlar indirimlerini görmüyorum ben ama sağlık olsun. Moderatörlük görevini de iyi yapan birine benziyor.
Kendisiyle konularda hiç karşılaşmadım. Bana Roblox üzerinden birinin sorununa yardım ettiğimi düşündüğü için yanlışlıkla uyarı veren kişi o olabilir diye tahmin ediyorum.
Hocamız yeni moderatör olmuş birisi galiba (!). Daha tecrübeli olmadığından (!) bazen değerli Technopat üyelerine karşı biraz sert davranıp inisiyatif kullanabildiğini düşünüyorum.
Technopat Sosyal denince akla gelen o adam. Hem Türkçe yama yaparak biz Türk oyunculara çok büyük bir iyilik yapıyor hem de buradaki yaptığı işler zaten anlatılmaz yaşanır.
Popüler kültür ürünü olan iPhone telefonları durmaksızın övüyor. iPhone eleştirip diğer telefonları övenlere ise "gereksiz mesaj" uyarısı verirken biraz duygusal davranıyor.
Eski kullanıcı ismi ve profil fotoğrafı olmaması üzdü.
Evet bitti. İşsiz bir şekilde bunu yaptım. Hep gömüyorlar, biz de biraz eğlenelim maksat. Bu forumdaki moderatörler ve moderasyonun işleyişi diğer yerlere göre açıkça daha iyi. Ön yargıyı bırakıp düşünürseniz göreceksiniz.
Aslında Wayback Machine ile herhangi bir üye de bir kaç eski toprak ile sağlam bir buzdağı yapar bence. Hatta ben moderatör Tierlist yapacak olsaydım böyle yapardım.
O konuda yarı yarıya düşünüyorum. Tier List olduğu için birazda sert ve gerçekçi olması lazım bence. Tabi sonrası kaos olacağı için farklı forumda anca açılabilir konusu.