Technopat Sosyal neden bu kadar yavaş?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
10
Daha fazla  
Son birkaç gündür forum inanılmaz yavaş. Ara sıra donuyor sayfalar yüklenmiyor. 10-15 dakika foruma bile giremediğim oluyor. Ne oluyor bu foruma? Shiftdelete jet gibiyken burası neden böyle oldu anlamıyorum. Forumda üyelerin yazım hatalarını takip etmek yerine umarım bu duruma bir çözüm içinde uğraşılıyordur. Kusura bakmayın ama sinir bozucu bir durum çok.

Bende de çok yavaştı şu aralar çok hızlı.

Aynı sorundan mustaribim. Ben artık DDoS falan olduğuna inanmıyorum, sunucu yetmiyor.

Yeni sunucu geliyor diye gazlandık ama hız farkını ben reelde hiç hissetmedim. Üstüne son bir haftadır, anormal bir yavaşlama var. Sürekli DDoS atamayacaklarına göre sunucuda yavaşlık var bence.

Recep Baltaş, AMD Epic tabanlı bir ek sunucu toplayacaklarını söylemişti ama o iş ne oldu, bilmiyorum.

Ben 5 sene önce demiştim, böyle sorunları vardı:D Olur böyle şeyler takmayın, ben yıllardır yıllık bir yavaşlığı tattım. Siz de alışırsınız biraz zaman sonra.

Ben 5 sene önce demiştim, böyle sorunları vardı:D Olur böyle şeyler takmayın, ben yıllardır yıllık bir yavaşlığı tattım. Siz de alışırsınız biraz zaman sonra.
Son zamanlarda yavaş ama. Yeni sunucu geldiğinden beri son haftalarda anormal bir yavaşlık yaşandı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı